Zit u er al Warpjes bij?

 Zit u er al warpjes bij?

Zit u er al Warpjes bij is natuurlijk een afgeleide van: zit u er al warmpjes bij? WARP Systems levert vloerverwarming en muurverwarming systemen die er voor zorgen dat u er warmpjes bij komt te zitten. De systemen zijn gemaakt voor uw comfort, ze reageren snel dus u zet de verwarming hoger en binnen enkele minuten voelt u de muur of vloer al warm worden. Daarnaast zijn onze systemen snel geïnstalleerd en laag in opbouwhoogte.

SpeeTile en SpeeTherm

SpeeTile en SpeeTherm zijn vloerverwarming en muurverwarming systemen van slechts 15 mm dikte. Hierdoor zijn de systemen ideaal voor toepassing bij verbouwing of renovatie. Ook in combinatie met een warmtepomp zijn de systemen ideaal voor verwerking in de muur. Comfortabele koeling en verwarming. Zorgt voor een constant binnenklimaat.

Waarom Warpjes?

De term Warpjes is ontstaan door de SpeeTrace leiding detectiesticker die we ontwikkelden. De sticker is gemaakt van een materiaal dat verkleurt als de temperatuur boven de 28 graden komt. Hierdoor worden de leidingen die in de vloer of wand zijn aangebracht zichtbaar als de installatie is ingeschakeld. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat u indien u in de muur of vloer wilt boren u duidelijk kunt zien waar de leidingen lopen. Indien de vloer of muur geheel boven de 28 graden is zal de sticker geheel verkleuren en verschijnt de tekst: Zit u er al Warpjes bij?

 

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.