WARP Systems op Beurs Eigen Huis 2017

WARP systems geeft 40 beurskaarten gratis weg. Stuur een mail naar michael@warp-systems.nl met het onderwerp Kaarten Beurs Eigen Huis en vermeld het aantal gewenste kaarten. Wees er snel bij want op = op. Bezoek onze stand 1 B120.

Wand- of vloerverwarming zonder frezen of breken? Vloerverwarming direct onder laminaat op uw bestaande vloer? Het kan met WARP Systems!

Heeft u verbouwingsplannen? Wilt u uw badkamer moderniseren? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Wilt u energie besparen en toe naar ‘Nul op de meter’? Dan is een wand- of vloerverwarming van WARP Systems het overwegen meer dan waard!

WARP Systems is producent van de innovatieve en energiebesparende wand- en vloerverwarmingssystemen SpeeTile en SpeeTherm. Onze systemen hebben een geringe opbouwhoogte, zijn energiebesparend en brengen warmte of verkoeling door uw hele woning. Daarnaast zijn onze systemen uitermate eenvoudig te installeren. Mogelijk door uzelf. En als u geen daar zin of tijd voor heeft, dan kan het SpeeTeam, de installatieploeg van WARP Systems, voor u snel de volledige installatie verzorgen. De beurs ‘Eigen Huis’ is dé ideale gelegenheid om ons team en onze unieke systemen te leren kennen!

Het SpeeTile systeem bestaat uit kunststof matten van 1,20 x 0,8 m waarin de vloerverwarmingsbuis vastgeklikt wordt. De SpeeTile matten kunnen op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld worden en zijn geschikt voor wand- en vloertoepassingen. Het SpeeTile 10 systeem heeft inclusief egalisatiemortel een opbouwhoogte van slechts 15 mm.
Is de opbouwhoogte minder kritisch, dan kunt u kiezen voor het SpeeTile 12 systeem. Dit nieuwe systeem is speciaal ontwikkeld voor toepassing in vloeren van zand-cement of een op gips gebaseerde vloer. Inclusief een afwerklaag van bijvoorbeeld anhydriet, heeft het SpeeTile 12 systeem een opbouwhoogte van ongeveer 3,5 cm.
In combinatie met een warmtepomp is het SpeeTile systeem ook geschikt ook als koelingsysteem.

SpeeTherm is het ‘droogbouw’ vloerverwarmingssysteem van WARP Systems. Dit ultradunne vloerverwarmingssysteem bestaat uit platen van EPS (‘piepschuim’) met voorgefreesde sleuven. De platen kunnen direct op de bestaande vloer geplaatst worden. En dat kan trouwens ook een verdiepingsvloer zijn. SpeeTherm kan toegepast worden op houten ondervloeren, tegelvloeren als ook op beton- of steenachtige ondervloeren. Het SpeeTherm systeem is geschikt om af te werken met ‘zwevende’ vloeren zoals laminaat of parket.

Voor zowel SpeeTile als SpeeTherm geldt dat infrezen van leidingsleuven niet nodig is. Met de systemen van WARP Systems heeft u dus geen last van gruis, stof, herrie en afval. Beide systemen kenmerken zich door een zeer geringe opbouwhoogte. Dit heeft als voordeel uw vloer razendsnel opwarmt, dat volstaan kan worden met een lagere bedrijfstemperatuur en dat aanzienlijk kunt besparen op energiekosten.

Hebben wij u warm gemaakt voor een nadere kennismaking? Kom dan op 17, 18 of 19 maart naar de beurs ‘Eigen Huis’ in de Jaarbeurs Utrecht. U vindt WARP Systems op stand 1 B120!

Gratis kaarten Beurs Eigen Huis

WARP Systems heeft 40 gratis kaarten voor de beurs beschikbaar. Stuur ons een mail met als onderwerp kaarten Beurs Eigen Huis. Wees er snel bij want op = op !

 

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »