Vloerverwarming Zuid Holland - WARP Systems
Vloerverwarming Zuid Holland – WARP Systems

Vloerverwarming Zuid Holland

Het vloerverwarming systeem van WARP Systems is in eigen beheer ontwikkeld in ons pand in Nieuwkoop Zuid Holland. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel van onze eerste projecten in de nabije omgeving van Nieuwkoop in Zuid Holland zijn uitgevoerd. Kijk voor onze projecten op onze pagina met referenties.

Wilt u direct meer weten over ons vloerverwarming systeem ga dan naar onze Homepagina.

Vloerverwarming Concept

Het concept van vloerverwarming is niet nieuw en wordt al tientallen jaren toegepast. Tijdens het in eigen beheer bouwen van een woning in het plaatsje Noorden in Zuid Holland kwamen we er achter dat het aanleggen van vloerverwarming een tijdrovende klus was. Het plannen van de vloer, het snijden van het piepschuim. Daarbij veroorzaakten we een enorme berg afval. Dit moest anders kunnen. Het zaadje voor de SpeeTile was geplant.

Vloerverwarming Doelen

Gezien het feit dat ons bedrijf zich in het Groene Hart van Zuid Holland bevindt lag onze eerste doelstelling bij duurzaamheid.

Vloerverwarming kenmerkt zich door haar duurzame karakter. Vloerverwarming is gebaseerd op verwarmen met water van een lage temperatuur dat energetisch efficiënter is dan het verwarmen met heet water. In combinatie met een warmte pomp of zonneboiler is de installatie optimaal energie zuining.

Daarnaast wilden we een product maken dat afval loos verwerkt kon worden. Hiervoor ontwikkelende we een kunststof tegel die eenvoudig aan elkaar geklikt kon worden, het SpeeTile Systeem. Om snel te kunnen werken, zijn de tegels aan elkaar geklikt tot matten van 120 x 75 cm.

Duurzaamheid zit ook in het verbeteren van bestaande woningen. Veel van deze woningen hebben weinig mogelijkheid om de vloer op te hogen of in de vloer te frezen. Het SpeeTile Systeem moest dan ook dun worden. En dat is gelukt het systeem zelf heeft slechts een hoogte van 13 mm en afgewerkt met de egalisatie mortel SpeeTop heeft het systeem een totale opbouwhoogte van 16 mm en dat is inclusief waterslangen!

Vloerverwarming uw mogelijkheden

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor het aanleggen van een vloerverwarming in uw woning of pand? Heeft u behoefte aan een prijsindicatie voor een vloerverwarming in de badkamer? Bent u benieuwd naar de opties voor een vloerverwarming onder laminaat? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0172-574955.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

 

 

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.