Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Vloerverwarming binnen 1 dag voor ieder huis

Vervang je radiatoren door vloerverwarming en geniet van een comfortabel en toekomstbestendig huis. De dunne systemen van WARP Systems passen in iedere ruimte van je woning. De vloerverwarming is zonder frezen eenvoudig zelf te leggen op iedere ondervloer. Zo geniet je al binnen 1 dag van een comfortabel verwarmde woning! Ontdek welk systeem bij jouw woning past of vraag meteen een offerte aan.

iconen-warp-systems
gezien op tv sticker

Past in iedere woonkamer, keuken, slaapkamer en meer

Door de lage opbouwhoogte (slechts 15 mm) en het lichte gewicht

Snel en eenvoudig te leggen zonder hakken of frezen

Binnen 1 dag te leggen; of je het nu zelf doet of uitbesteedt

Geschikt voor iedere ondervloer

Hout, beton, tegels, isolatiemateriaal… Het kan allemaal

Binnen 1 werkdag een offerte op maat

Zo weet je meteen waar je aan toe bent

Dunne en lichte systemen die altijd en overal passen

Met name bij renovatieprojecten zijn er vaak veel uitdaging omtrent vloerverwarming. Systemen zijn te hoog en passen daardoor niet in de bestaande situatie. Systemen waarbij je freest hebben een lagere opbouwhoogte, maar dit is niet voor alle ondervloeren geschikt. Wat doe je dan? Geen vloerverwarming? Jawel! De systemen van WARP Systems zijn met slechts 1,5 cm de dunste systemen op de markt. Dit zijn opbouwsystemen: je legt de matten meteen op je ondervloer. Frezen is niet nodig. Dat scheelt ook weer een hoop hak- en breekwerk en stof en puin. Dat is wel zo prettig!

Vraag binnen 1 werkdag een offerte aan
SpleeTile Plafondverwarming: de slimste verwarming in plafond 1
WARP Systems helpt je bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw huis

Geen woning of project is hetzelfde. Ga je renoveren of wil je vloer-, plafond- of wandverwarming in een nieuwbouwwoning laten plaatsen? Heb je te maken met een maximum gewicht of beperkte opbouwhoogte? Welke afwerkvloer of -laag komt er over het systeem? Wat je situatie ook is, onze watergedragen systemen passen altijd. Je kunt kiezen uit twee verschillende systemen: SpeeTile en SpeeThermGebruik de Systeemkeuze tool van WARP Systems. Daarmee weet je binnen een minuut welk systeem het beste past.

Doe de test

Systeemkeuze tool: ontdek welk systeem geschikt is voor jouw situatie

Beantwoord de vragen en ontdek binnen een minuut welk systeem het beste bij je woning past.

Eenvoudig zelf installeren of de installatie uitbesteden

De vloerverwarming van WARP Systems is eenvoudig en snel te installeren. Door onze complete doe-het-zelfpakketten heb je alles wat je nodig hebt meteen in huis. En met het handige klik-breek-schuifsysteem en gratis meegeleverde legplan heb je de vloerverwarming binnen 1 dag op de ondervloer liggen. Zowel voor SpeeTile als SpeeTherm hebben we duidelijke handleidingen en instructievideo’s waarmee je zelfs als beginnende doe-het-zelver uit de voeten kan.

Wil je de vloerverwarming toch liever door ons laten installeren? Dat kan natuurlijk ook!

Binnen 1 werkdag een offerte in huis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming voor jouw huis? En naar de kosten? Vraag dan meteen een offerte aan, dan sturen we je die binnen 1 werkdag toe. Zo weet je direct waar je aan toe bent. En ook daarna gaat het snel: de materialen leveren we bij je thuis en binnen 1 dag is je systeem te leggen. Dat is wel zo fijn, toch?

Scroll naar boven