Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Vloerverwarming bij renovatie zonder frezen en breken

Woningrenovatie is populairder dan ooit nu mensen hun woonruimte efficiënter, comfortabeler en duurzamer willen maken. Met de huidige woningnood en de stijgende vraag naar duurzame opties is het nog nooit zo populair geweest om vloerverwarming te leggen. Met onze dunne, snelle en makkelijk te leggen vloerverwarming maak je jouw renovatie of verbouwing nog makkelijker, zonder frezen, hakken of breken.

iconen-warp-systems
gezien op tv sticker

Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen

Maakt vloerverwarming bij renoveren makkelijk door lage opbouwhoogte

Binnen 1 dag gelegd

Doe het zelf of laat je ontzorgen

Offerte binnen 1 werkdag

Zo weet je direct waar je aan toe bent

Verduurzamen doe je met WARP Systems

Zodat jij voorbereid bent op de toekomst

Jouw uitdagingen met vloerverwarming bij renovatie in een bestaande woning

Vloerverwarming is te installeren op verschillende bestaande vloeren, zoals houten ondervloeren, betonnen/zandcement ondervloeren en afgewerkte dekvloeren. Bij traditionele vloerverwarming heb je 5-7cm ruimte nodig wat in een bestaande woning niet altijd mogelijk is. Bij frezen heb je last van veel stof en puin en bij de werking heb je vaak koude plekken (coldspots). Niet comfortabel dus. 

Heb je bij een renovatie maar een beperkte opbouwhoogte, maar wil je wel vloerverwarming? Dat kan!. Met onze systemen heb je bijvoorbeeld maar een opbouwhoogte van 1,5cm. De meest comfortabele en effeciënte systemen op de markt. 

Vloerverwarming bij renovatie zonder frezen en breken

Vloerverwarming, maar dan anders

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan!

Je huis verbouwen of renoveren:
in 5 stappen 0 op de meter

Steeds meer mensen zijn bezig met het verduurzamen van hun woning, met als doel energie besparen en zo bij te dragen aan een groenere wereld. Er wordt veel geïnvesteerd in bijvoorbeeld isolatie, HR++ glas, een warmtepomp en zonnepanelen.

In een toekomstbestendige situatie met bijvoorbeeld een (hybride) warmtepomp heb je dan ook een laag temperatuur afgiftesysteem nodig om zo min mogelijk energie te verbruiken. 

Onze lage temperatuurverwarming is dun en snel warm, waardoor het snel werkt met de lage aanvoertemperatuur van een warmtepomp en het systeem ‘s nachts uitgezet kan worden. Bovendien kan ons systeem in combinatie met een warmtepomp ook gebruikt worden voor koeling waardoor, indien het voldoet aan je wensen, een airconditioner niet nodig is.

Isolatie

Voor minder warmteverlies

HR++

Minder kou naar binnen, minder warmte naar buiten

Warmtepomp

Met een lage watertemperatuur je huis verwarmen

Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken

Lage temperatuur afgiftesysteem

Een lage temperatuur afgiftesysteem leidt tot een gelijkmatigere temperatuurverdeling in de ruimte en een hoger comfort.

Zo pakten onze klanten het aan:

Ontvang binnen 1 dag een vloerverwarmingofferte op maat!

Wil je direct weten waar je aan toe bent? Welk systeem past bij jouw situatie en project? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een gratis vloerverwarming offerte aan. Dan krijg je van ons binnen 1 werkdag een offerte op maat. Helemaal afgestemd op jouw situatie en wensen.

Scroll naar boven