NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

Vloerverwarming binnen 1 dag

Snelle vloerverwarming vind je bij WARP Systems: een offerte binnen 1 werkdag, supersnel geleverd, snel geïnstalleerd én warm binnen 45 minuten!

iconen-warp-systems

Offerte op maat binnen 1 werkdag:

zo weet je direct waar je aan toe bent

Materialen snel geleverd:

dan kun je direct aan de slag

Systemen die je eenvoudig en snel (zelf) legt:

binnen 1 dag

Superkorte opwarmtijd:

binnen 45 minuten is je systeem warm

Vloerverwarming snel gelegd: binnen 1 dag!

Bekijk hoe het werkt

WARP Systems: snel betekent ook toekomstbestendig en energiebesparend

De watergedragen systemen van WARP Systems zijn de dunste systemen op de markt. Er komt in tegenstelling tot bij een traditioneel systeem geen betonlaag van 5 tot 7 centimeter overheen. De opbouwhoogte van 1,5 cm zorgt voor een snelle opwarmtijd van slechts 30-45 minuten. Zo kun je jouw systeem actief regelen en is ook nachtverlaging mogelijk. Dat in combinatie met de lage (aanvoer) watertemperatuur betekent dat je minder hoeft te stoken om het comfortabel warm te hebben. En dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu!

SpleeTile slim verwarmen: deze vloerverwarming zelf aanleggen gaat heel eenvoudig met WARP Systems!

Welk systeem is geschikt in mijn situatie?

Wil je weten welke vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming het beste past in jouw situatie? Via onderstaande vragen ontdek je dit binnen een minuut. Je krijgt direct antwoord.

Krijg al binnen 1 dag een vloerverwarming offerte op maat!

Wil je direct weten waar je aan toe bent? Welk systeem past bij jouw situatie en project? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een gratis vloerverwarming offerte aan. Dan krijg je van ons binnen 1 werkdag een offerte op maat. Helemaal afgestemd op jouw situatie en wensen.

Scroll naar boven