NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

Vloerverwarming binnen 1 dag voor ieder huis of project

Of je nu vloerverwarming wilt in een bestaande woning, om te verduurzamen, op een houten of betonnen ondervloer, en welke afwerkvloer je ook wilt leggen: het kan altijd met de dunne systemen van WARP Systems. En nog snel ook. Zelfs al binnen 1 dag! Ontdek welk systeem bij jouw woning of project past of vraag direct een offerte aan.

iconen-warp-systems

Superkorte opwarmtijd

Binnen 30-45 minuten is het systeem warm

Snel en eenvoudig gelegd

Binnen 1 dag, of je nu zelf legt of het uitbesteedt

Geschikt voor iedere ondervloer

Hout, beton, tegels, isolatiemateriaal… Het kan allemaal

Offerte op maat binnen 1 werkdag

Zo weet je direct waar je aan toe bent

Ik ben op zoek naar:

Vloerverwarming in mijn woning
Voor ieder huis vind je bij WARP Systems een passend vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem. Lees verder!
VLOERVERWARMING VOOR MIJN PROJECT
Ben je als installateur of aannemer op zoek naar een passend vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor jouw project? Lees verder!

Wat voor huis je ook hebt: WARP Systems past altijd

Het dunste systeem op de markt

Met name bij renovatieprojecten zijn er vaak veel uitdaging omtrent vloerverwarming. Systemen zijn te hoog en passen daardoor niet in de bestaande situatie. Systemen waarbij je freest hebben een lagere opbouwhoogte, maar dit is niet voor alle ondervloeren geschikt. Wat doe je dan? Geen vloerverwarming? Jawel! De systemen van WARP Systems zijn met slechts 1,5 cm de dunste systemen op de markt. Dit zijn opbouwsystemen: je legt de matten gewoon direct op je ondervloer. Frezen is niet nodig. Dat scheelt ook weer een hoop hak- en breekwerk en stof en puin. Dat is wel zo prettig!

Ook goed voor het milieu en je portemonnee

Het dunste systeem op de markt heeft nog een ander belangrijk voordeel: de korte opwarmtijd. Al binnen 30 tot 45 minuten voel je de warmte. Dat is ook weer beter voor je portemonnee en het milieu. Je kunt namelijk nachtverlaging toepassen: ‘s nachts de temperatuur naar beneden en ‘s ochtends in een mum van tijd weer warm.

SpleeTile Plafondverwarming vloerkoeling

Geschikt voor alle typen ondervloeren

Op wat voor ondervloer je je systeem ook wilt leggen, met WARP Systems kan ook jij genieten van vloerverwarming. Je vindt bij WARP Systems twee verschillende systemen: het natbouw systeem SpeeTile en het droogbouw systeem SpeeTherm. 

Sommige onder- en afwerkvloeren kunnen alleen bij een droogbouw systeem, andere systemen gaan goed bij een natbouw systeem. En omdat we beide typen systemen hebben, gecombineerd met het feit dat ze zo licht en dun zijn, is bij ons dus vloerverwarming in elke situatie mogelijk! 

Ook mogelijk: wand- of plafondverwarming

In een situatie waar vloerverwarming niet mogelijk is, of als daar je voorkeur naar uitgaat, kun je bij WARP Systems ook kiezen voor wand- of plafondverwarming. Wandverwarming is geschikt als hoofdverwarming en wordt vaak in badkamers toegepast. Plafondverwarming is ook als hoofdverwarming geschikt. Daar kies je bijvoorbeeld voor als je je bestaande afwerkvloer wilt behouden.

Vloerverwarming bestaande vloer: ja, dat kan!

WARP Systems helpt jou om de juiste oplossing te vinden

Wil je weten welke vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming het beste past in jouw situatie? Wij helpen je graag om optimaal comfort in jouw huis te creëren. Met onze systeemkeuzetool selecteer je heel eenvoudig het juiste verwarmingssysteem. En voor andere vragen of hulp, kun je contact met ons opnemen.

Naar systeemkeuzetool

Systeemkeuzetool: direct duidelijk welk systeem bij jouw huis past

Aan de hand van een paar vragen, die je hieronder invult, bepalen we welke van onze twee systemen het best past in jouw huis.

Binnen 1 werkdag een offerte voor jouw huis

Benieuwd wat de mogelijkheden precies zijn voor in jouw huis? En wat dat gaat kosten? Als je een offerte aanvraagt, krijg je al binnen 1 werkdag een offerte van ons toegestuurd. Zo weet je direct waar je aan toe bent. En ook daarna gaat het snel: de materialen leveren we snel bij je thuis en binnen 1 dag is je systeem gelegd. Handig!

Scroll naar boven