NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

Vloerverwarming die altijd kan: bij elk project, binnen 1 dag

Of je nu werkt aan een nieuwbouw- of renovatieproject, te maken hebt met een houten, betonnen of andere ondervloer en welke afwerkvloer je klant ook wil: vloerverwarming kan altijd met de systemen van WARP Systems. En nog snel ook: al binnen 1 dag heb je het systeem gelegd. Ontdek de mogelijkheden hier!

iconen-warp-systems

Superkorte opwarmtijd

Binnen 30-45 minuten is het systeem warm

Snel en eenvoudig gelegd

Binnen 1 dag

Geschikt voor iedere ondervloer

Of je nu hout, beton, tegels of iets anders hebt

Offerte op maat binnen 1 werkdag

Direct duidelijkheid, voor jou en je opdrachtgever

Ik ben op zoek naar:

VLOERVERWARMING VOOR MIJN PROJECT
Een passend vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor jouw project? Lees verder!
Vloerverwarming in mijn woning
Op zoek naar een vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor in je eigen woning? Lees verder!

Aan wat voor project je ook werkt: WARP Systems past

Vloerverwarming op kantoor, in een woning, in een bedrijfshal, zelfs in een kerk of een woonboot. Bij elke uitdaging heeft WARP Systems vloerverwarming een mogelijk.

Altijd een passend systeem

Het dunste systeem op de markt

De systemen van WARP Systems zijn met slechts 1,5 cm de dunste systemen op de markt. Dat betekent dat ze altijd mogelijk zijn: van ruimtegebrek of deuren inkorten geen sprake. Bovendien zijn het opbouwsystemen: je legt de matten met vloerverwarmingsbuizen op je bestaande ondervloer. Die hoef je er niet uit te breken of hakken en ook frezen is niet nodig. Je kunt onze systemen dus op elke ondervloer leggen. Dat scheelt werk en tijd: onze systemen kun je al binnen een dag gelegd hebben.

Zo’n dun systeem heeft allerlei voordelen: zoals gezegd past het altijd, maar je hebt ook te maken met een korte opwarmtijd. Binnen 30 tot 45 minuten is het systeem warm. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee van je klant. Je kunt om die reden namelijk ook nachtverlaging toepassen.

SpleeTile Plafondverwarming vloerkoeling

Geschikt voor alle typen ondervloeren

Bij WARP Systems vind je twee systemen: het droogbouw systeem SpeeTherm en het natbouw systeem SpeeTile. Aan wat voor project je ook werkt, een van deze twee systemen past altijd. Of je nu te maken hebt met een houten of betonnen ondervloer, isolatiemateriaal of tegels.

Ook mogelijk: wand- of plafondverwarming

Wil je opdrachtgever liever een andere optie in plaats van vloerverwarming? Dan is ons SpeeTile systeem ook geschikt als wandverwarming en plafondverwarming.  Beide opties zijn mogelijk als hoofdverwarming. 

Vloerverwarming bestaande vloer: ja, dat kan!

De juiste oplossing voor jouw project vind je met WARP Systems

Wil je weten welke vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming het beste past in de situatie van je klant? Wij helpen je graag. Met onze systeemkeuzetool selecteer je heel eenvoudig het juiste systeem. En voor andere vragen of hulp, kun je contact met ons opnemen.

Naar systeemkeuzetool

Systeemkeuzetool: direct duidelijk welk systeem bij jouw project past

Aan de hand van een paar vragen, die je hieronder invult, bepalen we welke van onze twee systemen het best past bij jouw project.

Binnen 1 werkdag een offerte voor jouw project

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor vloerverwarming op kantoor, in een woning of bij een ander project? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo heb je direct zicht op wat er mogelijk is. Die offerte krijg je van ons al binnen 1 werkdag toegestuurd. En ook daarna gaat het snel: de materialen leveren we snel bij je thuis en binnen 1 dag is je systeem gelegd. Dat kun je trouwens zelf doen of laten doen, net wat jij wilt.

Scroll naar boven