8.9

SpeeTile zelf aanleggen

Ontdek het installatiegemak van SpeeTile.

Vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming zelf plaatsen? Met de systemen SpeeTile 10 en SpeeTile 12 van WARP Systems is er voor iedere situatie en ruimte een oplossing en wordt jouw klus een stuk eenvoudiger! Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, je kunt met WARP Systems vertrouwen op kwaliteit van Hollandse bodem. Vragen of advies nodig? Je hebt direct contact met de fabrikant. Onze specialisten kennen ons product door en door en helpen je graag op weg. Met de duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en het gratis legplan op maat zijn de SpeeTile systemen eenvoudig zelf te installeren.

1. Het begint met een legplan.

Vraag voor je begint jouw gratis legplan aan!

Met het legplan zie je in jouw plattegrond hoe je het systeem in jouw ruimte(s) moet plaatsen. Helemaal op maat voor jouw project of ruimte. Zo ga je goed voorbereid van start en behaal je het optimale resultaat.

2. Plaats eenvoudig het lichtgewicht SpeeTile systeem.

Ontdek het gemak van een lichtgewicht, dun en eenvoudig gepatenteerd klik-breek-schuif systeem!

Het innovatieve modulaire systeem past altijd zonder te knippen en snijden. In onze heldere handleiding en duidelijke instructievideo’s wordt het zelf plaatsen van het SpeeTile systeem stap-voor-stap uitgelegd.

Zorg voor een juiste ondergrond.

Zorg voordat je start dat de ondergrond vlak, schoon, vetvrij en droog is. Lees hier alles over de ondergrond. Je werkt het SpeeTile 10 systeem af met een egalisatiemortel vanaf 15mm. Het SpeeTile 12 systeem kun je afwerken met bijvoorbeeld anhydriet of een ander materiaal naar keuze vanaf 35mm.

Kies je voor wand- of plafondverwarming met stucwerk? Dan kan de stuc of leemstuc eenvoudig op de matten worden aangebracht. Deze hecht aan de achterliggende ondergrond en maakt het stucwerk extra sterk. Vragen? Bel gerust, onze specialisten helpen je direct verder.

Bekijk de montage instructievideo's.

3. Ontdek het comfort na installatie.

Geniet van het ruimtebesparende, dunne en snelle verwarmingssysteem.

Is de egalisatielaag droog en het systeem aangesloten op de CV ketel of andere warmtebron? Dan kan het opstookprotocol worden gestart. Na het volgen van het opstookprotocol kan de afwerkvloer worden aangebracht. Volg hiervoor de instructies van jouw afwerkvloerleverancier. Eenmaal gelegd, dan is het systeem volledig onderhoudsvrij, wel zo handig! Vragen? Bel gerust, wij staan voor je klaar.

Tip!

Houd je producten over? Ongeopend mogen deze retour! Lees de informatie over bestellen en retourneren.

Offerte op maat voor jouw situatie

SpeeTile zelf leggen met tips van een WARP-adviseur? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!

Scroll naar top