8.9

SpeeTherm zelf aanleggen

SpeeTherm vloerverwarming zelf leggen.

Vloerverwarming zelf aanleggen? Met het SpeeTherm systeem van WARP Systems wordt jouw klus eenvoudig gemaakt en kun je vertrouwen op kwaliteit van Hollandse bodem. Met de duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en het gratis legplan op maat is het hele systeem eenvoudig zelf te leggen. Vragen of advies nodig? Je hebt direct contact met de fabrikant. Onze specialisten kennen het SpeeTherm systeem door en door en helpen je graag op weg.

Lees hier alles over SpeeTherm of start hieronder direct met de 3 eenvoudige stappen waarmee je eenvoudig zelf het systeem aanlegt.

1. Het begint met een legplan.

Je ontvangt een gratis legplan op maat bij het SpeeTherm systeem.

Met het legplan zie je in jouw plattegrond hoe je de vloerverwarming in jouw ruimte(s) moet leggen. Of je nu een professional bent of aan de slag gaat in je eigen huis, zo kun je eenvoudig vloerverwarming zelf aanleggen met een professioneel resultaat.

vloerverwarming slaapkamer leggen

2. SpeeTherm vloerverwarming zelf aanleggen.

Leg de lichtgewicht SpeeTherm vloerverwarming eenvoudig aan volgens jouw legplan.

SpeeTherm is een totaalsysteem waarmee je direct aan de slag kan. De voorgevormde EPS platen, AluTherm warmte geleidingsprofielen en de SpeeTube verwarmingsbuis leg je aan volgens jouw legplan en gebruik hierbij de montage instructievideo’sheldere handleidingen en SpeeTools

Een juiste ondergrond is belangrijk.

De ondergrond moet volledig vlak en vrij van kuilen en oneffenheden zijn, maar hoeft niet waterpas te zijn. Lees alles over de ondergrond.  De EPS platen kunnen rechtstreeks op de bestaande ondergrond worden gelegd. Vervolgens worden de AluTherm profielen in de voorgevormde EPS platen geplaatst. De AluTherm profielen geleiden en verdelen de warmte gelijkmatig. De bijbehorende SpeeTube verwarmingsbuis kan volgens het legplan worden geplaatst. Daarna kun je het systeem met de Pushfit koppelingen aansluiten op je verdeler.

Bekijk de montage instructievideo's.

Alle tools voor eenvoudige installatie.

Denk aan: een buizenknipper, een AluTherm knipschaar, een EPS brander om extra sporen te maken in de EPS platen en eventueel een buizenhaspel.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden met informatie over aansluiting en installatie.

3. Vloerverwarming gelegd? Direct comfort.

Profiteer direct na de aansluiting van het SpeeTherm systeem.

Na aansluiting op de CV-ketel of andere warmtebron en het plaasten van de afwerkvloer kan het SpeeTherm systeem zonder opstookprotocol direct in gebruik worden genomen. SpeeTherm staat bekend om de snelle reactietijden, de vloer warmt snel op en koelt ook weer snel af, ideaal in bijvoorbeeld slaap- en studiekamers.

Tip!

Houd je producten over? Ongeopend mogen deze retour! Lees de informatie over bestellen en retourneren.

Offerte op maat voor jouw situatie

SpeeTherm zelf leggen met tips van een WARP-adviseur? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!

Scroll naar top