8.9

3. Aanleggen

Verwarming aanleggen? Installeer eenvoudig zelf of laat je ontzorgen.

vloerverwarming aanleggen koelen SpeeTherm

Centrale verwarming aanleggen in vloeren, wanden en plafonds

Verwarming aanleggen in muren, plafonds en vloeren lijkt door het ontbreken van de juiste informatie, kennis en tools ingewikkeld. Bij WARP Systems doen we dat echter heel anders. Ben je professional of doe-het-zelver bent? Of wil je de aanleg van verwarming uitbesteden? WARP Systems maakt het je makkelijk.

Welk systeem past bij jou?

Verwarming aanleggen? Kies uit twee systemen: SpeeTile en SpeeTherm. Deze keuze is afhankelijk van je ondervloer en afwerkvloer. Bij ondervloeren zoals beton en stabiele houten vloeren, kies je voor het natbouwsysteem SpeeTile. Heb je instabiele (houten) ondervloeren of een betonnen ondervloer? Dan is het SpeeTherm droogbouwsysteem de ideale keuze.

Doe-het-zelf verwarming aanleggen

De systemen van WARP Systems zijn eenvoudig zelf te installeren.

Verwarming aanleggen ongeacht de ruimte en ondergrond? Onze systemen passen altijd en zijn geschikt voor vele onder- en bovenvloeren. Ontvang heldere instructies, duidelijke instructievideo’s en een legplan op maat. Gratis! Bestel daarnaast alles eenvoudig online, inclusief het benodigde gereedschap

SpeeTile en SpeeTherm verwarming aanleggen? Ontdek hier de instructies per systeem:

Liever uitbesteden?

Wil je jouw systeem laten plaatsen?

Ook dat kan! Vraag je plaatselijke installateur of schakel onze hulp in. Ons SpeeTeam helpt je verder met snelle en vakkundige installatie of we brengen je in contact met een installateur in jouw regio.

Verwarming aanleggen in wanden, vloeren of plafonds?

WARP Systems voor iedereen

SpeeTile en SpeeTherm zijn beide geschikt als vloerverwarming. SpeeTile is geschikt voor zwevende, verlijmde en gegoten afwerkvloeren. SpeeTherm is geschikt voor zwevende, stijve afwerkvloeren zoals laminaat, parket en duoplank.

Professional.

Snel en eenvoudig installeren met
WARP Systems.

Particulier.

Zo wordt vloer-, wand-, of plafondverwarming
aanleggen wel érg makkelijk!

Architect.

Het meest snelle en efficiënte systeem voor
iedere opdracht.

Installateur vloerverwarming WARP Systems
Scroll naar top