8.8

Wandverwarming

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

SpleeTile wand

Wandverwarming: warmte en comfort uit de wand

Bij wandverwarming is de muur één grote, onzichtbare radiator en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Dé oplossing voor een stijlvol interieur zonder radiatoren en voor extra comfort, bijvoorbeeld in de badkamer. Verwarming in de muren is ideaal als vloerverwarming technisch niet mogelijk is of als er een mooie (historische) vloer ligt die in tact moet blijven. In combinatie met een warmtepomp is ook koelen met de wanden mogelijk! Onze systemen zijn geschikt als hoofdverwarming. 

Wandverwarming van WARP Systems

 • Gelijkmatige warmteverdeling en maximaal comfort.
 • 20mm dun inclusief afwerking.
 • Toekomstbestendig en klimaatbewust dankzij laag energieverbruik.
 • Geschikt als hoofdverwarming.
 • Stralingswarmte: prettig bij astma of andere luchtwegaandoeningen.
 • Past altijd zonder meten, zonder snijden ook om stopcontacten heen.
wandverwarming WARP Systems
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

Dunne, lichte en snelle wandverwarming: SpeeTile

De SpeeTile 10 is zeer geschikt voor wandverwarming en -koeling. De modulaire matten van het systeem zorgen voor een dunne opbouw, waardoor deze weinig ruimte wegnemen. De SpeeTile 10 heeft een open structuur en is daardoor zeer geschikt om in wanden te worden verwerkt samen met een stuclaag. Eenmaal uitgehard geeft SpeeTile extra stabiliteit aan de stuc en helpt om scheuren te voorkomen. Knauf Duitsland testte SpeeTile in combinatie met Knauf stucmiddelen en gaf hiervoor een verklaring af (bekijk de Knauf verklaring voor wandverwarming).

SpeeTile

Ook geschikt voor vloeren en plafonds.

 • Eenvoudige installatie met gepatenteerd klik-breek-schuif systeem.
 • Zeer lage opbouwhoogte vanaf 15 mm.
 • Snel te plaatsen.
 • Ook af te werken met stuc of leemstuc.
 • Geschikt voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming en -koeling.
 • Geschikt voor verwarmen en koelen.

Iets bevestigen op een muur met wandverwarming? Dat kan!

Met de SpeeTrace warmtedetectiesticker spoor je eenvoudig de SpeeTube verwarmingsbuizen op. Zo weet je precies waar je wel en niet kunt boren. 

Wandverwarming in de badkamer.

Watergedragen wandverwarming is een ideale oplossing in de badkamer.

Er is geen extra (design) radiator meer nodig, waardoor je de ruimte optimaal benut en extra warmte comfort ervaart.  Wandverwarming geeft een prettige stralingswarmte die ook je handdoeken droogt. Doordat vocht op vloeren en wanden snel opdroogt voorkom je schimmelvorming. Het SpeeTile systeem reageert snel op warmte vraag als je deze nodig hebt en bespaard hiermee energie. Kortom: SpeeTile wandverwarming is een energiezuinige en toekomstbestendige oplossing voor de badkamer.

Zorg voor verkoeling met het SpeeTile wandsysteem.

SpeeTile zorgt voor verkoeling met een warmtepomp.

SpeeTile 10 is een zeer dun systeem, waarmee je via een warmtepomp ook kunt koelen. Stel de water temperatuur in op 18 graden en profiteer in de zomer van een heerlijke verkoeling van de ruimte. Met name in goed geïsoleerde ruimtes blijft de warmte in de zomer lang aanwezig. Door te koelen met wanden (of plafonds) verlaag je actief de omgevingstemperatuur. 

Wandverwarming zelf aanleggen.

Dat is eenvoudig met het SpeeTile systeem. Het innovatieve ontwerp van het systeem wijst je hierbij de weg en er is geen hak-, breek-, of freeswerk nodig. Met het gepatenteerde klik-breek-schuif systeem is vooraf meten, knippen en snijden overbodig, het past altijd. Met de SpeeTurn bochtoplossing geleid je de SpeeTube verwarmingsbuis onzichtbaar en strak van wand naar wand (of van wand naar vloer of van wand naar plafond). Met onze handige en duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en gratis legplan heb jij alle tools die je nodig hebt voor vakkundige plaatsing. Lees alles over SpeeTile aanleggen. Toch liever uitbesteden? Vraag je plaatselijke installateur of schakel ons SpeeTeam in.

Offerte op maat voor jouw situatie
Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.
Profiteer van ons handige totaalpakket.
Advies nodig over wandverwarming? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!
Marloes Soederhuizen - Contact met WARP systems
Scroll naar top