Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Wandverwarming

iconen-warp-systems
SpleeTile Plafondverwarming: de slimste verwarming in plafond 1

Wandverwarming: warmte en comfort uit de wand

Bij wandverwarming is de muur één grote, onzichtbare radiator en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Dé oplossing voor een stijlvol interieur zonder radiatoren en voor extra comfort.

Verwarming in de muren is ideaal als vloerverwarming technisch niet mogelijk is of als er een mooie (historische) vloer ligt die intact moet blijven. In combinatie met een warmtepomp is ook koelen met de wanden mogelijk! Onze watergedragen systemen zijn geschikt als hoofdverwarming.

Wandverwarming van WARP Systems

Wandverwarming van WARP Systems: het dunste en snelste systeem op de markt
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

Een dun, licht en snel systeem voor wanden: SpeeTile.

De SpeeTile 10 is zeer geschikt voor muurverwarming (en koeling i.c.m. een warmtepomp). De modulaire matten van het systeem zorgen voor een dunne opbouw, waardoor deze weinig ruimte wegnemen. Door de open structuur is SpeeTile 10, in combinatie met een stuclaag, zeer geschikt om in wanden verwerkt te worden.

Eenmaal uitgehard geeft SpeeTile extra stabiliteit aan de stuc en helpt om scheuren te voorkomen. Het Duitse bedrijf Knauf testte hun stucmiddelen in combinatie met het SpeeTile systeem. Bekijk hier hoe Knauf het systeem heeft gecertificeerd. 

SpeeTile

Ook geschikt voor vloeren en plafonds.

Iets bevestigen op een muur met verwarmingsbuizen? Dat kan!

Met de SpeeTrace warmtedetectiesticker spoor je eenvoudig de SpeeTube verwarmingsbuizen op. Zo weet je precies waar je wel en niet kunt boren.

Wandverwarming in de badkamer.

Een watergedragen systeem is een ideale oplossing in de badkamer.

Er is geen extra radiator meer nodig, waardoor je de ruimte optimaal benut en geniet van extra warmte. Muurverwarming geeft een prettige stralingswarmte die ook je handdoeken droogt en doordat vocht op vloeren en wanden snel opdroogt voorkom je schimmelvorming. Daarnaast verwarmt het systeem razendsnel, precies op de momenten dat je het nodig hebt. Daarmee bespaar je op onnodige energiekosten.

Kortom: het SpeeTile laagtemperatuur-verwarmingssysteem is een energiezuinige en toekomstbestendige oplossing voor de badkamer.

WARP tegen de muur in de badkamer
WARP Wandverwarming montage

Zorg voor verkoeling met het SpeeTile wandsysteem.

SpeeTile zorgt voor verkoeling met een warmtepomp.

SpeeTile 10 is een zeer dun systeem, waarmee je via een warmtepomp ook kunt koelen. Stel de watertemperatuur in op 18 graden en profiteer in de zomer van een heerlijk gekoelde ruimte. Met name in goed geïsoleerde ruimtes blijft de warmte in de zomer lang aanwezig. Door te koelen met wanden verlaag je actief de omgevingstemperatuur.

Wandverwarming zelf aanleggen.

Dat is eenvoudig met het SpeeTile systeem. Het innovatieve ontwerp van het systeem wijst je hierbij de weg en er is geen hak-, breek-, of freeswerk nodig. De gepatenteerde SpeeTile matten maken vooraf meten, knippen en snijden overbodig. Het past altijd. Met de SpeeTurn bochtoplossing geleid je de SpeeTube verwarmingsbuis onzichtbaar en strak. Niet alleen van wand tot wand, maar ook van plafond naar wand en andersom. 

Met onze handige en duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en gratis legplan heb jij alle tools die je nodig hebt voor vakkundige plaatsing. Lees alles over SpeeTile wandverwarming zelf aanleggen. Toch liever uitbesteden? Vraag je plaatselijke installateur of schakel ons SpeeTeam in.

Wanneer je het juiste systeem hebt gekozen, passend bij jouw wens en situatie, volgt het leggen van het gekozen verwarmingssysteem. Wij bieden je gratis een legplan op maat aan. Daarnaast zijn er duidelijk instructievideo’s en heldere handleidingen voor SpeeTile en SpeeTherm. Handig toch?

Offerte op maat voor jouw situatie

Snel wandverwarming nodig? Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Profiteer van ons handige totaalpakket.

Advies nodig over muurverwarming? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!

marloes aan de telefoon - warp systems
Scroll naar boven