Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Vloerverwarming

iconen-warp-systems

De juiste vloerverwarming voor jouw situatie.

WARP Systems maakt het makkelijk

Vloerverwarming: er zijn tal van aanbieders en systemen. Hoe maak je de juiste keuze voor jouw situatie? Het antwoord is simpel: wat jouw situatie ook is, de innovatieve, laagtemperatuur watergedragen systemen van WARP Systems bieden de uitkomst! Of je het systeem nu wilt leggen in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, op zolder, in een kantoorruimte of zelfs bedrijfshallen en andere projecten. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen zijn de systemen van WARP Systems overal mogelijk. En ze zijn ook nog eens snel warm, energiezuinig en vaak binnen 1 dag te leggen!

vloerverwarming lage opbouw in woonkamer

Vloerverwarming, maar dan anders

Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen

Bij WARP Systems vind je een handig, compact en lichtgewicht vloerverwarmingssysteem, waar geen hak-, breek- of freeswerk aan te pas komt! Ultradun (vanaf 15mm) en eenvoudig te leggen voor professionals en doe-het-zelvers omdat je de matten gewoon op een bestaande ondervloer legt. De systemen passen altijd: bij ieder huis en aan welk project je ook werkt. Van woonkamers, keukens en badkamers tot kantoorpanden en bedrijfshallen.

Extra energiebesparing​

Laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming is energiezuiniger dan radiatoren. Traditionele vloerverwarmingssystemen warmen over het algemeen trager op dan radiatoren, waardoor je deze continu aan moet laten staan om de woning voldoende warm te krijgen en houden. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zijn wél snel op temperatuur, al binnen 45 minuten: deze zijn snel te sturen en je kunt ook nachtverlaging toepassen. Zeker met de huidige energieprijzen is dat extra interessant.

 

Vloerverwarming én vloerkoeling​

Heerlijke warmte in de winter én fijn voor de zomer: de systemen van WARP Systems kunnen in de zomer in combinatie met een geschikte primaire warmtebron ook koelen! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een warmtepomp.

Onze systemen voor vloerverwarming

SpeeTile en SpeeTherm zijn beide geschikt als vloerverwarming. SpeeTile is geschikt voor zwevende, verlijmde en gegoten afwerkvloeren. SpeeTherm is geschikt voor zwevende, stijve afwerkvloeren zoals laminaat, parket en duoplank.

SpeeTile

Voor alle zwevende, verlijmde en gegoten vloeren zoals laminaat, parket, tegels, PVC  of gietvloeren.

SpleeTile slim verwarmen: deze vloerverwarming zelf aanleggen gaat heel eenvoudig met WARP Systems!

SpeeTherm

Geschikt voor zwevende en stijve vloeren zoals laminaat, parket of duoplank.

Droogbouw vloerverwarming SpeeTherm van WARP Systems
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

Droogbouw of natbouw vloerverwarming?

Welke vloer is geschikt voor welk systeem?

Verwarmingssystemen zijn er in natbouw en droogbouw systemen. Bij natbouw systemen wordt het verwarmingssysteem voorzien van SpeeTop vulmassa. Deze kun je aanbrengen op een betonnen of stabiele houten ondervloer. Werk je de vloer vervolgens af met een zwevende, verlijmde of gegoten afwerkvloer zoals laminaat, parket, PVC, tegels of een gietvloer, dan is een natbouw systeem zoals SpeeTile de juiste keuze. SpeeTherm is een droogbouw systeem. Bij dit systeem kun je direct na installatie een zwevende en stijve afwerkvloer leggen. Ideaal als je laminaat, parket of een duoplank wil plaatsen. Dit systeem kun je aanbrengen op een betonnen en (instabiele) houten ondervloeren. 

Droogbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming voor een zwevende en stijve afwerkvloer.

SpeeTherm is een ‘droogbouw systeem’, dat zeer geschikt is voor laminaat, parket of een duoplank. De losse, voorgevormde EPS vloerplaten plaats je direct op de ondergrond. Na het plaatsen van de vloerverwarming en je afwerkvloer kun je deze direct gebruiken. Een opstookprotocol is niet nodig.
In combinatie met bijvoorbeeld de Jumpax Basic tussenvloer kun je ook flexibele vloeren zoals PVC plaatsen.  

Droogbouw vloerverwarming SpeeTherm van WARP Systems
SpleeTile Floor: vloerverwarming

Natbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming met een minimale opbouwhoogte. 

SpeeTile is een ‘natbouw systeem’, dat wordt afgewerkt met SpeeTop vulmassa als dekvloer. Met modulaire kunststof matten plaats je eenvoudig en snel de vloerverwarming. Door het gepatenteerde klik-breek-schuif-systeem is er geen snijverlies en past het altijd zonder te meten. Je werkt de vloer af met een zwevende, verlijmde of gegoten afwerkvloer zoals bijvoorbeeld laminaat, tegels, PVC of een gietvloer.

Vloerverwarming, maar dan anders

Gratis legplan en instructievideo’s.

Wanneer je het juiste systeem hebt gekozen, passend bij jouw wens en situatie, volgt het leggen van het gekozen verwarmingssysteem. Wij bieden je gratis een legplan op maat aan. Daarnaast zijn er duidelijk instructievideo’s en heldere handleidingen voor SpeeTile en SpeeTherm. Handig toch?

Liever vloerverwarming laten installeren?

Wil je toch liever het verwarmingsysteem laten installeren? Dat kan! Wij hebben teams van installateurs, die je graag helpen met installeren. Vraag je plaatselijke installateur of schakel onze SpeeTeams in.

Offerte op maat voor jouw situatie

Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Profiteer van ons handige totaalpakket voor vloerverwarming.

Vloerverwarmingsadvies nodig? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!

marloes aan de telefoon - warp systems
Scroll naar boven