8.8

Vloerverwarming

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

De juiste vloerverwarming voor jouw situatie.

WARP Systems maakt het makkelijk.

Vloerverwarming: er zijn tal van aanbieders en systemen, ieder met hun eigen voordelen. Hoe maak je dan de juiste keuze voor jouw situatie? Handig: de innovatieve laagtemperatuur watergedragen systemen van WARP Systems bieden de uitkomst! Er is namelijk een groot verschil tussen traditionele verwarmingssystemen en de dunne en snelle systemen van WARP Systems. Onze systemen zijn geschikt als hoofdverwarming.

 

 

Vloerverwarming, maar dan anders

 • Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen.

WARP Systems levert een handig, compact en lichtgewicht vloerverwarmingssysteem, waar geen hak-, breek- of freeswerk aan te pas komt! Ultradun en eenvoudig te leggen voor professionals of doe-het-zelvers.

 • Extra energiebesparing​.

Laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming is energiezuiniger dan radiatoren. Traditionele systemen warmen over het algemeen wel iets trager op dan radiatoren, waardoor je deze continu aan moet laten staan. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zijn wel snel op temperatuur: de vloerverwarming hoeft dus niet dag en nacht aan te staan.

 • Vloerverwarming én -koeling​.
Fijn voor de zomer: de systemen van WARP Systems kunnen zowel koelen als verwarmen! In combinatie met een warmtepomp zijn SpeeTile en SpeeTherm ook te gebruiken als koelsysteem!

Onze systemen voor vloerverwarming.

SpeeTile

Voor alle verlijmde vloeren zoals gietvloeren, tegels en PVC of parket.

 • Geschikt als hoofdverwarming.
 • Eenvoudige installatie met gepatenteerd klik-breek-schuif systeem.
 • Zeer lage opbouwhoogte vanaf 15 mm.
 • Geen snijverliezen.
 • Nat systeem met egalisatielaag.
 • Vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming.
 • Ook af te werken met stuc of leemstuc bij toepassing in wanden of plafonds.
SpleeTile Floor

SpeeTherm

Geschikt voor zwevende en stijve vloeren zoals laminaat, parket of lamellen.

 • Geschikt als hoofdverwarming.
 • Totaalpakket voor verwarmen en koelen.
 • Compact voorgevormde EPS vloerplaten.
 • Lijmen en schroeven overbodig.
 • Droogbouw systeem, direct te gebruiken na installatie.
 • Geschikt voor directe afwerking vloer: laminaat, parket, lamellen.
 • Geschikt voor vlakke ondergronden.
 • Zeer lage opbouwhoogte vanaf 15mm.
SpeeTherm Floor
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

Droogbouw of natbouw vloerverwarming?

Welke vloer is geschikt voor welk systeem?

Verwarmingssystemen zijn er in natbouw en droogbouw systemen. Bij natbouw systemen wordt het verwarmingssysteem voorzien van een egalisatielaag. Werk je de vloer vervolgens af met verlijmde afwerkvloeren zoals PVC, tegels, een gietvloer of keramisch parket, dan is een natbouw systeem zoals SpeeTile de juiste keuze. SpeeTherm is een droogbouw systeem. Bij een dergelijk systeem kun je direct na installatie de zwevende en stijve afwerkvloer leggen. Ideaal als je laminaat, parket of een lamellenvloer gebruikt. 

Droogbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming voor een zwevende en stijve afwerkvloer.

SpeeTherm is een ‘droogbouw systeem’, dat zeer geschikt is voor laminaat, parket of een lamellenvloer. De losse, voorgevormde EPS vloerplaten plaats je direct op de ondergrond. Na het plaatsen van de vloerverwarming en je afwerkvloer kun je deze direct gebruiken, een opstookprotocol is niet nodig.

SpeeTherm Floor
SpleeTile Floor

Natbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming met een minimale opbouwhoogte. 

SpeeTile is een ‘natbouw systeem’, dat wordt afgewerkt met een egalisatielaag als dekvloer. Met modulaire kunststof matten plaats je eenvoudig en snel de vloerverwarming (of -koeling). Door het gepatenteerde klik-breek-schuif systeem is er geen snijverlies en past het altijd zonder te meten. Je werkt de vloer af met bijvoorbeeld tegels of PVC.

Zelf een verwarmingssysteem leggen.
Gratis legplan en instructievideo’s.

Wanneer je het juiste systeem hebt gekozen, passend bij jouw wens en situatie, volgt het leggen van het gekozen verwarmingssysteem. Wij bieden je gratis een legplan op maat aan. Daarnaast zijn er duidelijk instructievideo’s en heldere handleidingen voor SpeeTile en SpeeTherm. Handig toch?

Liever vloerverwarming laten installeren?

Wil je toch liever het verwarmingsysteem laten installeren? Dat kan! Wij hebben teams van installateurs, die je graag helpen met installeren. Vraag je plaatselijke installateur of schakel onze SpeeTeams in. 

Offerte op maat voor jouw situatie
Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.
Profiteer van ons handige totaalpakket voor vloerverwarming.
Vloerverwarmingsadvies nodig? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!
Marloes Soederhuizen - Contact met WARP systems
Scroll naar top