8.9

Vloerverwarming

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

warp systems verwarming

De juiste vloerverwarming voor jouw situatie.

WARP Systems maakt het makkelijk.

Vloerverwarming: er zijn tal van aanbieders en systemen, ieder met hun eigen voordelen. Hoe maak je dan de juiste keuze voor jouw situatie? Handig: de innovatieve laagtemperatuur watergedragen systemen van WARP Systems bieden de uitkomst! Er is namelijk een groot verschil tussen traditionele verwarmingssystemen en de dunne en snelle systemen van WARP Systems. Onze systemen zijn geschikt als hoofdverwarming.

Vloerverwarming, maar dan anders

Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen

WARP Systems levert een handig, compact en lichtgewicht vloerverwarmingssysteem, waar geen hak-, breek- of freeswerk aan te pas komt! Ultradun en eenvoudig te leggen voor professionals of doe-het-zelvers.

Extra energiebesparing​

Laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming is energiezuiniger dan radiatoren. Traditionele systemen warmen over het algemeen wel trager op dan radiatoren, waardoor je deze continu aan moet laten staan. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zijn wel snel op temperatuur: deze zijn snel te sturen en het is mogelijk nachtverlaging toe te passen.

Vloerverwarming én -koeling​

Fijn voor de zomer: de systemen van WARP Systems kunnen in de zomer in combinatie met een geschikte primaire warmtebron ook koelen! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een warmtepomp.

Onze systemen voor vloerverwarming

SpeeTile en SpeeTherm zijn beide geschikt als vloerverwarming. SpeeTile is geschikt voor zwevende, verlijmde en gegoten afwerkvloeren. SpeeTherm is geschikt voor zwevende, stijve afwerkvloeren zoals laminaat, parket en duoplank.

SpeeTile

Voor alle zwevende, verlijmde en gegoten vloeren zoals laminaat, parket, tegels, PVC  of gietvloeren.

SpleeTile Floor

SpeeTherm

Geschikt voor zwevende en stijve vloeren zoals laminaat, parket of duoplank.

SpeeTherm Floor
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

Droogbouw of natbouw vloerverwarming?

Welke vloer is geschikt voor welk systeem?

Verwarmingssystemen zijn er in natbouw en droogbouw systemen. Bij natbouw systemen wordt het verwarmingssysteem voorzien van een egalisatielaag. Deze kun je aanbrengen op een betonnen of stabiele houten ondervloer. Werk je de vloer vervolgens af met een zwevende, verlijmde of gegoten afwerkvloer zoals laminaat, parket, PVC, tegels of een gietvloer, dan is een natbouw systeem zoals SpeeTile de juiste keuze. SpeeTherm is een droogbouw systeem. Bij dit systeem kun je direct na installatie een zwevende en stijve afwerkvloer leggen. Ideaal als je laminaat, parket of een duoplank wil plaatsen. Dit systeem kun je aanbrengen op een betonnen en (instabiele) houten ondervloeren. 

Droogbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming voor een zwevende en stijve afwerkvloer.

SpeeTherm is een ‘droogbouw systeem’, dat zeer geschikt is voor laminaat, parket of een duoplank. De losse, voorgevormde EPS vloerplaten plaats je direct op de ondergrond. Na het plaatsen van de vloerverwarming en je afwerkvloer kun je deze direct gebruiken, een opstookprotocol is niet nodig.
In combinatie met bijvoorbeeld de Jumpax Basic tussenvloer kun je ook flexibele vloeren zoals PVC plaatsen.  

SpeeTherm Floor
SpleeTile Floor

Natbouw vloerverwarming.

Vloerverwarming met een minimale opbouwhoogte. 

SpeeTile is een ‘natbouw systeem’, dat wordt afgewerkt met een egalisatielaag als dekvloer. Met modulaire kunststof matten plaats je eenvoudig en snel de vloerverwarming. Door het gepatenteerde klik-breek-schuif systeem is er geen snijverlies en past het altijd zonder te meten. Je werkt de vloer af met een zwevende, verlijmde of gegoten afwerkvloer zoals bijvoorbeeld laminaat, tegels, PVC of een gietvloer.

Vloerverwarming, maar dan anders

Gratis legplan en instructievideo’s.

Wanneer je het juiste systeem hebt gekozen, passend bij jouw wens en situatie, volgt het leggen van het gekozen verwarmingssysteem. Wij bieden je gratis een legplan op maat aan. Daarnaast zijn er duidelijk instructievideo’s en heldere handleidingen voor SpeeTile en SpeeTherm. Handig toch?

Liever vloerverwarming laten installeren?

Wil je toch liever het verwarmingsysteem laten installeren? Dat kan! Wij hebben teams van installateurs, die je graag helpen met installeren. Vraag je plaatselijke installateur of schakel onze SpeeTeams in.

Offerte op maat voor jouw situatie

Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Profiteer van ons handige totaalpakket voor vloerverwarming.

Vloerverwarmingsadvies nodig? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem dus contact op voor advies of plan een afspraak!

Scroll naar top