Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Plafondverwarming

iconen-warp-systems
SpleeTile Plafondverwarming: de slimste verwarming in plafond 1

Plafondverwarming en -koeling: comfort door stralingswarmte

Verwarming onder vloeren kennen we allemaal: je ervaart een aangename temperatuur en hebt heerlijk warme voeten. Maar wist je dat er bij zowel nieuwbouw als bij renovatieprojecten ook verwarming in plafond mogelijk is? Met plafondverwarming wordt er overal gelijkmatige stralingswarmte afgegeven alsof er warme zonnestralen op je schijnen. Iedere m² verwarming in je plafond wordt effectief benut, de stralingswarmte wordt niet geblokkeerd door bijvoorbeeld een meubelstuk of kleed. Zo ervaar je comfort in elke ruimte met het watergedragen plafondverwarmingssysteem SpeeTile van WARP Systems. In de zomer kun je in combinatie met een warmtepomp ook koelen. Het systeem is geschikt als hoofdverwarming.

Plafondverwarming van WARP Systems

plafondverwarming van WARP 2
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

SpeeTile: comfort in plafondverwarming

SpeeTile is licht van gewicht, dun en compact. Daardoor neemt het weinig ruimte in beslag en is de installatie geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. Plafondverwarming is goed te combineren met een vloerverwarmingssysteem. Het is daarnaast een perfect alternatief wanneer je geen verwarming onder vloeren kunt of wilt plaatsen. Met verwarming in plafond ben je vrij met de opbouwhoogte van de vloer en kun je elke soort vloerafwerking kiezen. Ligt er een mooie (historische) vloer? Dan kun je deze intact laten en toch genieten van comfortabele warmte.

SpeeTile

Ook geschikt voor vloeren en wanden.

Koelen met SpeeTile plafondverwarming.

Naast verwarmen is koelen ook mogelijk met plafondverwarming in combinatie met een warmtepomp. Ontdek op een mooie zomerdag de verkoeling van het laagtemperatuur watergedragen SpeeTile systeem. Met name in goed geïsoleerde ruimtes blijft de warmte in de zomer lang aanwezig. Door te koelen met een plafond (of wand) verlaag je actief de omgevingstemperatuur. Het SpeeTile systeem reageert snel. Door het koelen via het plafond blijft je vloer comfortabel aanvoelen. 

Verwarming in plafond zelf plaatsen.

Dit is eenvoudig met het SpeeTile systeem. Het innovatieve ontwerp van het systeem wijst je hierbij de weg en er is geen hak-, breek-, of freeswerk nodig. Dat scheelt tijd en puin! Met het gepatenteerde klik-breek-schuif systeem is vooraf meten, knippen en snijden overbodig, het past altijd. Met de SpeeTurn bochtoplossing geleid je de SpeeTube verwarmingsbuis onzichtbaar en strak van plafond naar wand. We bieden je alle tools die je nodig hebt voor een professionale plaatsing: duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en een gratis legplan. Toch liever uitbesteden? Vraag je plaatselijke installateur of schakel ons SpeeTeam in.

Offerte op maat voor jouw situatie

Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Profiteer van ons handige totaalpakket voor plafondverwarming.

Advies nodig over plafondverwarming? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem gerust contact op!

michael met clipmap
Scroll naar boven