8.8

Plafondverwarming

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

SpleeTile Plafond

Plafondverwarming en -koeling: comfort door stralingswarmte

Vloerverwarming kennen we allemaal: je ervaart een aangename temperatuur en hebt heerlijk warme voeten. Maar wist je dat er bij zowel nieuwbouw als bij renovatie ook plafondverwarming mogelijk is? Met plafondverwarming wordt er overal gelijkmatige stralingswarmte afgegeven alsof er warme zonnestralen op je schijnen. Iedere m² plafondverwarming wordt effectief benut, de stralingswarmte wordt niet geblokkeerd door bijvoorbeeld een meubelstuk of kleed. Zo ervaar je comfort in elke ruimte met het plafondverwarmingssysteem SpeeTile van WARP Systems. In de zomer kun je in combinatie met een warmtepomp ook koelen. Het systeem is geschikt als hoofdverwarming.

De voordelen van plafondverwarming

 • Vrijheid voor inrichting van wand en vloer​.
 • Gelijkmatige warmteverdeling en maximaal comfort.
 • 20mm dun inclusief afwerking.
 • Past altijd zonder meten, zonder snijden ook om verlichting zoals inbouwspots.
 • Toekomstbestendig en klimaatbewust dankzij laag energieverbruik.
 • Stralingswarmte: prettig bij astma of andere luchtwegaandoeningen.
plafondverwarming WARP
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

SpeeTile: comfort in plafondverwarming

SpeeTile is licht van gewicht, dun en compact. Daardoor neemt het weinig ruimte inbeslag en is de installatie geschikt voor professionals en handige doe-het-zelvers. Plafondverwarming is goed te combineren met vloerverwarming. Het is daarnaast een perfect alternatief wanneer je geen vloerverwarming kunt of wilt plaatsen. Met plafondverwarming ben je vrij met de opbouwhoogte van de vloer en kun je elke soort vloerafwerking kiezen. Ligt er een mooie (historische) vloer? Dan kun je deze intact laten en toch genieten van comfortabele warmte.

SpeeTile

Ook geschikt voor vloeren en wanden

 • Geschikt als hoofdverwarming.
 • Eenvoudige installatie met gepatenteerd klik-breek-schuif systeem.
 • Zeer lage opbouwhoogte vanaf 15 mm.
 • Past altijd zonder meten, zonder snijden om spotjes en stopcontacten heen.
 • Af te werken met stuc of leemstuc.
 • Geschikt voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming

Koelen met SpeeTile plafondverwarming.

Naast verwarmen is in combinatie met een warmtepomp koelen ook mogelijk met plafondverwarming. Ontdek op een mooie zomerdag de verkoeling van het laagtemperatuur watergedragen SpeeTile systeem. Met name in goed geïsoleerde ruimtes blijft de warmte in de zomer lang aanwezig. Door te koelen met een plafond (of wand) verlaag je actief de omgevingstemperatuur. Het SpeeTile systeem reageert snel. Door het koelen via het plafond blijft je vloer comfortabel aanvoelen. 

Plafondverwarming zelf plaatsen.

Dat is eenvoudig met het SpeeTile systeem. Het innovatieve ontwerp van het systeem wijst je hierbij de weg en er is geen hak-, breek-, of freeswerk nodig. Dat scheelt tijd en puin! Met het gepatenteerde klik-breek-schuif systeem is vooraf meten, knippen en snijden overbodig, het past altijd. Met de SpeeTurn bochtoplossing geleid je de SpeeTube verwarmingsbuis onzichtbaar en strak van plafond naar wand. We bieden je alle tools die je nodig hebt voor een professionale plaatsing: duidelijke instructievideo’s, heldere handleiding en een gratis legplan. Toch liever uitbesteden? Vraag je plaatselijke installateur of schakel ons SpeeTeam in.

Offerte op maat voor jouw situatie
Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.
Profiteer van ons handige totaalpakket voor plafondverwarming.
Advies nodig over plafondverwarming? Onze reactietijden zijn net zo snel als die van onze systemen. Neem gerust contact op!
Marloes Soederhuizen - Contact met WARP systems
Scroll naar top