8.9

1. Systeemkeuze

Vind jouw ideale systeem voor verwarmen en koelen.

Iedere situatie in de zoektocht naar een passend systeem voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming of -koeling is uniek. Gaat het bijvoorbeeld om nieuwbouw of renovatie? Heb je te maken met een maximum gewicht, beperkte opbouwhoogte of andere uitdagingen in de ruimte? Welke afwerkvloer of -laag komt er over het systeem? Welke vragen je ook hebt voor vloer, wand of plafond, onze systemen bieden het antwoord: ze zijn geschikt voor iedere ruimte en ondergrond. Daarnaast zijn onze systemen geschikt als hoofdverwarming. Je kunt kiezen uit twee verschillende systemen: SpeeTile en SpeeTherm.

Vloerverwarming

SpeeTile en SpeeTherm zijn beide geschikt als vloerverwarming. SpeeTherm is handig en snel te plaatsen en geschikt voor zwevende, stijve afwerkvloeren zoals laminaat, parket, duoplank of vloerlamellen.
Kies je toch voor een verlijmde vloer zoals PVC of tegels? Kies dan voor ons SpeeTile Systeem.

Wandverwarming

Is vloerverwarming niet mogelijk of ben je op zoek naar extra comfort, bijvoorbeeld in je badkamer? Wandverwarming met ons SpeeTile systeem is dan ideale oplossing bij ruimte waar comfortabele warmte gewenst is. De perfecte vervanging voor de (design) radiator of voor extra comfort in de douche.

Plafondverwarming

De stralingswarmte van plafondverwarming zorgt voor een comfortabele temperatuur. Het systeem is geschikt als hoofdverwarming. In de zomer is koelen ook mogelijk met het plafondverwarmingssysteem. Geen airco, geen koude voeten en toch een lekker koel huis. Je realiseert het met het SpeeTile Systeem.

Voordelen systemen van WARP Systems

1. Verwarmen en koelen bij nieuwbouw

Kies voor toekomstbestendig en milieubewust.

Bij nieuwbouw is het slim om te kiezen voor een duurzaam en toekomstbestendig systeem. Je kunt naast vloerverwarming ook kiezen voor wandverwarming of plafondverwarming. Welk systeem je ook kiest: het is in een handomdraai gelegd. Wel zo handig wanneer er veel werkzaamheden in korte tijd moeten gebeuren! 

2. Verwarmen en koelen bij renovatie

Wat is mogelijk bij jouw ondergrond en opbouwhoogte?

Ga je aan de slag met een renovatie, verdiep je dan vooraf in de mogelijkheden om ruimtes die je aanpakt te verwarmen en/of te koelen. Traditionele vloerverwarming is zwaar en heeft vaak een hoge opbouwhoogte, waar zeker niet in iedere situatie ruimte voor is. Bovendien is frezen niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je in een appartement woont of je ondervloer er niet geschikt voor is. Met onze twee veelzijdige, complete en eenvoudig toepasbare systemen bieden wij de oplossing.

SpeeTile

Natbouw verwarmingssysteem met lage opbouwhoogte. Geschikt voor vloer, wand en plafond.

SpeeTile is een innovatief en gepatenteerd klik-breek-schuif systeem van modulaire kunststof matten waarin de verwarmingsbuis vastgeklikt wordt. SpeeTile wordt afgewerkt met een ‘natte’ afwerklaag, bijvoorbeeld SpeeTop egalisatiemortel. Het is het dunste watergedragen verwarmingssysteem; ideaal als er weinig opbouwhoogte beschikbaar is. Dit maakt het SpeeTile Systeem zeer geliefd bij renovaties. Naast vloerverwarming zijn de kunststof SpeeTile matten ook geschikt voor wand- en plafondverwarming. Multifunctioneel dus!

SpeeTherm

Droogbouw vloerverwarmingssysteem met lage opbouwhoogte. Zwevend te plaatsen en snel te gebruiken.

Wil je na de installatie direct gebruik maken van de vloerverwarming? Kies dan voor het SpeeTherm systeem. SpeeTherm is een zogenaamd ‘droogbouw systeem’, waar geen natte afwerklaag aan te pas komt. Hierdoor kun je na plaatsing direct een zwevende en stijve afwerkvloer zoals laminaat of parket aanleggen en het vloerverwarmingssysteem daarna in gebruik nemen. Hak-, breek- en freeswerk is overbodig. Het SpeeTherm systeem kan op bestaande afwerkvloeren worden geplaatst en is zeer geschikt voor (instabiele) houten ondervloeren. 

3. Verwarmen en koelen bij renovatie van een monumentaal pand

Behoud de karakteristieke elementen en voldoe aan de regelgeving.

Voor historische panden is het goed om gelijkmatig te verwarmen. Zo voorkom je dat wisselingen in luchtvochtigheid leiden tot scheuren in de constructie. Je kunt dan beter kiezen voor vloer-, wand- of plafondverwarming dan radiatoren. Toch is de installatie van zo’n systeem een belangrijk punt van aandacht bij monumentale panden. Vaak ben je gebonden aan strenge regels tijdens de gehele renovatie. Frezen is vaak niet toegestaan of simpelweg niet mogelijk vanwege de houten ondervloeren. Op houten ondervloeren kun je bovendien niet zomaar een dikke cementlaag storten. Met de systemen van WARP Systems zijn dergelijke uitdagingen snel en eenvoudig op te lossen.

SpeeTherm

Droogbouw vloerverwarmingssysteem voor jouw monumentale pand.

Er is verwarming nodig om het pand te verwarmen, maar ook om vochtschade te voorkomen. Gelijkmatige warmte is hiervoor een goede oplossing. SpeeTherm droogbouw vloerverwarming kan hierbij een uitkomst bieden. Het lichtgewicht systeem met een minimale opbouwhoogte vanaf 15mm wordt zwevend geplaatst. 

 

SpeeTile

Natbouw vloer-, wand- of plafondverwarming voor jouw monumentale pand

SpeeTile natbouw systeem is geschikt als vloerverwarming voor monumentale panden. Wil je een historische vloer intact houden? SpeeTile Wand- of Plafondverwarming is dan een goed alternatief! Door wanden en plafonds te isoleren en vervolgens te verwarmen en koelen met ons SpeeTile systeem heb je een duurzame en esthetische oplossing!

De oplossing voor verwarmen en koelen bij iedere klus.

 Geschikt als hoofdverwarming.

 Toepasbaar in iedere ruimte en op elke ondergrond.

 Totaalpakket: van productie tot installeren.

 Zó geplaatst dankzij het handige systeem en heldere instructies.

 Verwarmen en koelen mogelijk.

 Dun en licht dus ideaal voor renovatieprojecten.

Jouw systeem voor het verwarmen en koelen van iedere ruimte.

 Geschikt als hoofdverwarming.

 Warmt snel op en koelt snel af.

 Toekomstbestendig en onderhoudsvrij.

 Dunste systeem in verwarmen en koelen.

 Eenvoudig en snel te plaatsen zonder hakken, breken of frezen.

 Comfortabele warmte zonder koude plekken.

De oplossing voor het verwarmen en koelen bij iedere opdracht.

 Geschikt als hoofdverwarming.

 Klimaatbewust en toekomstbestendig.

 Esthetisch een fraaie oplossing die ruimtebesparend werkt.

 Direct contact met de ontwikkelaar en fabrikant van het systeem.

 Totaalpakket in vloer-, wand- en plafondverwarming en -koeling.

Professional.

De oplossing voor verwarmen en koelen bij
iedere klus.

Particulier.

Jouw systeem voor het verwarmen en koelen van
iedere ruimte.

Architect.

De oplossing voor verwarmen en koelen bij
iedere opdracht.

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!
Offerte op maat voor jouw situatie
Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.
WARP Systems voor al jouw vragen
Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten.
Mark de Groot, Adviseur bij WARP Systems
Scroll naar top