SpeeTherm Systeem

Het WARP SpeeTherm Systeem bestaat uit gefreesde EPS platen met sporen van 10 millimeter. SpeeTherm combineert lichtgewicht met goede isolatie en een lage opbouwhoogte. In combinatie met de AluTherm lamellen wordt dit droge systeem direct onder een zwevende vloer een hoofdverwarming. De sporen van 10 millimeter met een hart op hartmaat van 100 millimeter zijn perfect te combineren met de SpeeTube 10 millimeter vloerverwarmingsbuis.

Direct op de vloer

De SpeeTherm panelen worden rechtstreekst over de bestaande vloer geplaatst. Er is geen noodzaak tot frezen. De AluTherm lamellen onttrekken de warmte uit de buis en geleiden dit naar het oppervlakte. De afwerkvloer welke direct op het SpeeTherm systeem wordt geplaatst reageert snel bij het inschakelen van de verwarming.

Snelle reactie

Het droogbouwsysteem kenmerkt zich door snelle reactie-tijden. Zodra er warmtebehoefte is zal de vloer direct reageren en warm worden. Het is dus in tegenstelling tot traditionele vloerverwarming een snel reagerend systeem.

Afwerkvloer

Het SpeeTherm panelen dienen direct als ondergrond voor uw afwerkvloer. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt als basis onder zwevende vloeren zoals laminaat of parket.

Heeft u vragen over toepassing in uw situatie. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

De watertemperatuur van vloerverwarming bepaalt de energieprestatie van het systeem. Hoe lager de temperatuur hoe energiezuiniger. Doordat onze watergedragen Vloerverwarmingssystemen direct onder de afwerklaag zijn aangebracht kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld.

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.