SpeeTherm Systeem

Het WARP SpeeTherm Systeem bestaat uit gefreesde EPS platen met sporen van 10 millimeter. SpeeTherm combineert lichtgewicht met isolatie en een lage opbouwhoogte. In combinatie met de AluTherm lamellen wordt dit droge systeem direct onder een zwevende vloer een hoofdverwarming. De sporen van 10 millimeter met een hart op hartmaat van 100 millimeter zijn perfect te combineren met de SpeeTube 10 millimeter vloerverwarmingsbuis.

Direct op de vloer

De SpeeTherm platen  worden rechtstreekst over de bestaande vloer geplaatst. Er is geen noodzaak tot frezen. De AluTherm lamellen onttrekken de warmte uit de buis en geleiden dit naar het oppervlakte. De afwerkvloer welke direct op het SpeeTherm systeem wordt geplaatst reageert snel bij het inschakelen van de verwarming.

Snelle reactie

Het droogbouwsysteem kenmerkt zich door snelle reactie-tijden. Zodra er warmtebehoefte is zal de vloer direct reageren en warm worden. Het is dus in tegenstelling tot traditionele vloerverwarming een snel reagerend systeem.

Warmte-afgifte tabel SpeeTherm 15 – V1806

Afwerkvloer

Het SpeeTherm platen dienen direct als ondergrond voor uw afwerkvloer. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt als basis onder zwevende vloeren zoals laminaat of parket.

Zelf installeren 

Wilt u het SpeeTherm systeem zelf installeren? Download hieronder de handleiding en bekijk de montage instructievideo’s #zelfinstalleren

Handleiding SpeeTherm systeem (vloerverwarming)

Montage instructievideo’s SpeeTherm droogbouw vloerverwarming

De installatie van vloerverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding (binnenkort beschikbaar) wordt je van a tot z begeleid bij de installatie van het SpeeTherm systeem van WARP Systems. Er zijn in totaal 4 korte instructievideo’s. Bekijk hieronder de eerste instructievideo EPS plaatsen en klik hier voor de volledige playlist.

Heeft u vragen over toepassing in uw situatie. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.