Renovatie en Transformatie Beurs 2016

Renovatiebeurs
Renovatie en Transformatie 2016

De Renovatie en Transformatie 2016 is de vakbeurs voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed.

Verouderde portiekflats. Doorzonwoningen met een dramatisch energielabel. Nederland staat voor een geweldige uitdaging als het gaat om het verbeteren en verduurzamen van de bestaande gebouwvoorraad. Deze vakbeurs is er voor iedereen die deze uitdaging wil aanpakken en dus is WARP Systems aanwezig.

WARP Systems introductie 12mm SpeeTile

De systemen van Warp Systems kenmerken zich door dun en snel. Het SpeeTile 10mm systeem is met een totale opbouwhoogte van 15mm de laagste in zijn soort. Voor projecten waar opbouwhoogte iets minder belangrijk is introduceert WARP Systems haar 12mm SpeeTile vloerverwarming systeem. Het systeem heeft dezelfde slimme oplossingen in zich maar heeft 12mm SpeeTube vloerverwarmingsbuis waardoor afwerking met een dikkere zand-cement laag mogelijk is.

We geven op de beurs graag uitleg over ons nieuwe 12mm SpeeTile vloerverwarming systeem. U vindt ons op standnummer 05.A051.

Registreer voor gratis toegangskaarten voor de beurs.

Klik hier voor meer informatie over de Renovatie en Transformatie.

Wandverwarming en wandkoeling

Warmtepompen worden bij Renovatie en Transformatie steeds vaker toegepast. Een warmtepomp is een zeer zuinige verwarming- en koelbron. De systemen werken met lage watertemperaturen. Dit maakt de systemen uitermate geschikt voor toepassing in wandverwarming en vloerwarming. Bij koeling is de keuze voor de wand optimaal aangezien er om het koelvermogen te halen veel oppervlakte nodig is. Daarnaast wordt het comfort verhoogd want wie zit er graag in de zomer met koude voeten ’s avonds op de bank?

Het SpeeTile systeem van WARP Systems kan door haar lage opbouwhoogte van 15mm eenvoudig weg worden gewerkt in de stuc laag. Eenvoudig af te werken voor de stukadoor. Daarbij gedraagt de SpeeTile mat zich in de stuc laag als wapening. Hierdoor is de stukadoor in een arbeidsgang klaar

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »