Referenties

Hieronder tonen we een aantal referentie projecten welke met onze systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn gerealiseerd. Klik op de foto om het hele project te zien.

Wandverwarming Woonkamer – SpeeTile 10mm

WARP Systems Showroom – SpeeTile en SpeeTherm

Plafondverwarming – SpeeTile

Vloerverwarming Woonkamer – SpeeTile 10

Vloerverwarming Woonkamer – SpeeTherm

Vloerverwarming Utiliteit – SpeeTile 10mm

Wandverwarming en Plafondverwarming – SpeeTile 10

Vloerverwarming Badkamer -SpeeTile 10

Wandverwarming Badkamer – SpeeTile 10

Wandverwarming Leemstuc – SpeeTile 10

Wandverwarming Special TV Wall – SpeeTile 12

Wandverwarming Woonkamer – SpeeTile 10

SpeeTile 10 – Wandverwarming
Appartement 4e verdieping

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.