NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

Eengezinswoning uit 1988 SpeeTile 10

iconen-warp-systems

Projectsamenvatting

Deze particuliere klant heeft de woonkamer voorzien van 33m² SpeeTile 10 met als afwerkvloer PVC.

In wat voor soort woning heb je jouw verwarmingssysteem gelegd?
Een eengezinswoning met bouwjaar 1988.

Uit hoeveel personen bestaat je huishouden?
2 personen.

Hoe ben je in aanraking gekomen met WARP Systems?
In de voorbereiding van de verbouwing van ons huis zag ik reclames bij VT wonen weer verliefd op je huis. Toen had ik nog niet het idee dat dit ook wat voor ons was. Later hoorde ik een reclame op de radio en toen had ik door dat dit voor ons een mooie oplossing zou zijn.

Waarom heb je ervoor gekozen om laagtemperatuur watergedragen (vloer)verwarming/koeling aan te schaffen?
Vooral omdat we het makkelijk zelf konden leggen over de bestaande plavuizen en oude vloerverwarming (die niet voldeed) heen. Heeft ons een hoop sloopwerk en ook kosten bespaard.

Vind je verduurzamen belangrijk? Waarom wel of niet?
Als een systeem duurzaam is dan is dat altijd mooi meegenomen. Maar ik ben niet standaard op zoek naar de meest duurzame oplossing.

Heb je nog specifieke wensen voor in de toekomst op het gebied van verduurzamen?
Op het moment niet.

Wie of wat heeft je er van overtuigt om te kiezen voor zelfinstallatie?
Wij zijn nog langs geweest en hebben een gesprek gehad met Marloes. Zij heeft een duidelijke en fijne uitleg gegeven en daardoor waren wij overtuigd dat wij dit zelf konden doen. Wel met hulp van mijn vader die ontzettend handig is.

Hoe heb je over het algemeen de installatie van het systeem ervaren?
Het systeem is echt wel heel makkelijk om te leggen. Alles werkte inderdaad zo makkelijk als door jullie gepromoot dus daar was niets gelogen. We hebben wel even zitten puzzelen over hoe je alles zo netjes mogelijk weg kan werken bij de verdeler. Nu hadden wij wel een kruipruimte in de weg zitten dus dat hielp niet mee.

Welke punten gingen eenvoudiger dan gedacht?
De vulmassa storten. In het begin was het even prutsen maar met 4 man tillen en gieten en 1 man verdelen lag het er echt super snel in. Maar goed ook, het was namelijk warm buiten en daardoor droogde het heel snel. Het had niet langzamer moeten gaan.

Bij welke punten was extra inspanning nodig?
Het leggen van de buizen doordat wij zelf moesten bedenken hoe we het gingen aanpakken en we ook nog eens een kruipluik hadden voor de ingang van de trapkast waar de verdeler hangt. Daardoor was het zo simpel nog niet.

Heb je gebruik gemaakt van de montagehulpmiddelen en montage instructievideo’s? Zo ja, in hoeverre waren deze behulpzaam?
De buizenknipper was super. En ik had wel wat video’s gekeken maar mijn vader vond vooral de papieren handleiding die er bij zat fijn. Die heeft hij vooral gebruikt.

 

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

Offerte op maat voor jouw situatie

Contact met expert, beschikbaar van 09.00 tot 17:00

Scroll naar boven