Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Bedrijfspand Nieuwkoop Wandverwarming 70m² SpeeTile 10

iconen-warp-systems

Projectsamenvatting

Deze mooie referentie foto’s hebben wij mogen maken bij een klant in Nieuwkoop die zelf 70m² wandverwarming heeft geplaatst in zijn bedrijfspand. Vloerverwarming/koeling daar was deze klant al mee bekend aangezien hij in zijn woonhuis ook WARP Systems heeft toegepast. Na advies van een installatiebureau heeft hij er voor gekozen om in zijn bedrijfspand wandverwarming toe te passen.

Het bedrijfspand met een totaaloppervlakte van 100m² zal worden gebruikt als kantoor en opslag. Er is 70m² wandverwarming geplaatst in het kantoor op de eerste verdieping. De vloer in het kantoor werd pas later geplaatst, waardoor de klant er voor heeft gekozen om wandverwarming toe te passen als hoofdverwarming. De wandverwarming is aangesloten op een Vailliant warmtepomp van 3kw. Om deze warmtepomp te plaatsen is er 110 meter diep de grond in geboord. Voordeel van een laagtemperatuur wandverwarming in combinatie met een warmte pomp is dat deze in de zomer ook kan koelen.

Deze klant is al zeer tevreden met zijn vloerverwarming/koeling thuis en is zeer benieuwd naar de resultaten van de wandverwarming in zijn nieuwe kantoor.

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

Offerte op maat voor jouw situatie

Contact met expert, beschikbaar van 09.00 tot 17:00

Scroll naar boven