Wandverwarming van WARP Systems is eenvoudig te installeren. Uw klant profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid van wandverwarming.

Eenvoudige en snelle montage

SpeeTile
De SpeeTile is een kunststof mat van 120 bij 75 centimeter. De matten bestaan uit elementen van 15 bij 15 centimeter. U monteert de matten tegen de bestaande muur. Dit kan met de bijgeleverde montage pluggen of SpeeTight spuitlijm. Het is niet nodig om oude lijmlagen te verwijderen. Door het slimme kliksysteem, koppelt u de losse elementen eenvoudig aan elkaar. Vooraf zorgvuldig opmeten is dus niet nodig. Is er in een hoek materiaal te veel, dan breekt u dat eraf. Dit is echter geen afval, want op een andere plaats klikt u dit element weer vast aan de mat. In de matten legt u de wandverwarmingsbuis (SpeeTube).

 

 

SpeeTherm
De SpeeTherm is een gefreesde EPS-plaat (piepschuim) van 120 bij 60 centimeter. U monteert de plaat tegen de bestaande wand. Daartegenaan komen de aluminium geleidingsplaten (AluTherm) met de vloerverwarmingsbuis (SpeeTube). SpeeTile en SpeeTerm kunnen allebei op de bestaande CV installatie.

SpeeTile en SpeeTherm zijn dun

SpeeTile
De SpeeTile is 12,75 millimeter dik. U heeft dus weinig materiaal nodig om de wand af te werken. Behalve materiaal bespaart dat tijd, waardoor u de ruimte snel kunt opleveren. Knauf heeft het WARP Systeem in combinatie met haar stucmiddelen gecertificeerd voor wandverwarming toepassing.

SpeeTherm
SpeeTherm is slechts 15 millimeter dik. U heeft dus een isolatielaag plus een vloerverwarmingsysteem in slechts 15 millimeter. Perfect voor droge verwerking aangezien de afwerklaag direct aangebracht kan worden op het systeem. Afsmeren is overbodig. Behalve materiaal bespaart dat tijd, waardoor u de ruimte snel kunt opleveren.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

SpeeTile en SpeeTherm hebben een lage opwarmtijd. De SpeeTube-buizen van WARP Systems liggen slechts enkele milimeters onder het oppervlak. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur.-installatie worden aangesloten.

Lagere energierekening

Wandverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De wand is het verwarmingselement. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Daardoor is wandverwarming energiezuinig. Dat scheelt uw klant energie en dus stookkosten.SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee wandverwarmingsystemen van WARP Systems.

Ook toe te passen als koelsysteem

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingsystemen van WARP Systems? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Advertentie

loodgieterwebsites

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

add_filter( 'wpcf7_support_html5_fallback', '__return_true' );
snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.