Wandverwarming

Wandverwarming van WARP Systems is eenvoudig en snel te installeren. Uw klant profiteert van comfort en een lagere energierekening.

Eenvoudige en snelle montage

SpeeTile 10

SpeeTile 10 is het natbouwsysteem van WARP Systems. Het systeem bestaat uit zwarte kunststof matten gemaakt van gerecycled materiaal. De matten zijn 120 bij 75 centimeter en bestaan uit 40 elementen van 15 bij 15 centimeter. Deze elementen zijn van elkaar af te klikken, aan te klikken en zijn uitschuifbaar (130 mm op 4 meter), hierdoor zijn de systemen zonder snijafval en uitmeten te verwerken. Het SpeeTile 10 systeem kan geïnstalleerd worden tegen de bestaande muur. Dit kan met de bijgeleverde montage pluggen in het SpeeTile systeem (1 per component) of SpeeTight spuitlijm. In de matten legt u de wandverwarmingsbuis (SpeeTube).

Het dunste systeem

De SpeeTile 10 is 12,75 millimeter dik. U heeft dus weinig materiaal nodig om de wand af te werken. Behalve materiaal bespaart dat tijd, waardoor u de ruimte snel kunt opleveren. Knauf heeft het SpeeTile systeem van WARP Systems in combinatie met haar stucmiddelen gecertificeerd voor wandverwarming toepassing.

Snel warm

Bekend is dat wandverwarming over het algemeen iets trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile 10 onderscheidt zich hier positief in. De SpeeTube 10 verwarmingsbuis van WARP Systems die in het SpeeTile 10 systeem wordt geplaatst, ligt dicht onder de afwerklaag. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile 10 is eenvoudig en snel te installeren. Een installateur kan een wand van 12 bij 3 meter binnen een dag opleveren. En met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de wand af te werken. Dat scheelt geld, maar ook tijd. U kunt uw project snel opleveren.

Wilt u het SpeeTile systeem zelf installeren? Download hieronder de handleiding en bekijk de montage instructievideo’s #zelfinstalleren

Lagere energierekening

Wandverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren, omdat de volledige wand het verwarmingselement is. Ook de watertemperatuur wordt lager ingesteld. Dit alles scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Koelen met wandverwarming

SpeeTile 10 is in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer comfortabel.

Knauf Nivelliermassen auf Warp SpeeTile 10mm

Verbundkostruktion TI – Warp SpeeTile System Knauf Wandverwarming 2014-01-15…

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingssystemen van WARP Systems? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.