Vloerverwarming van WARP Systems is eenvoudig te installeren. Uw klant profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid van vloerverwarming. Hieronder zetten we de voordelen op een rij:

Eenvoudige en snelle montage

SpeeTile

De SpeeTile is een kunststof mat van 120 bij 75 centimeter. De matten bestaan uit elementen van 15 bij 15 centimeter. U legt de matten op de bestaande vloer. Door het slimme kliksysteem, koppelt u de losse elementen eenvoudig aan elkaar. Vooraf zorgvuldig opmeten is dus niet nodig. Is er in een hoek van de ruimte materiaal te veel, dan breekt u dat eraf. Dit is echter geen afval, want op een andere plaats klikt u dit element weer vast aan de mat. In de matten legt u de SpeeTube vloerverwarmingsbuis. De SpeeTile is 12,75 millimeter dik. U heeft dus weinig materiaal nodig om de vloer af te werken. Behalve materiaal bespaart dat tijd, waardoor u de ruimte snel kunt opleveren. Gebruik voor het afwerken de egalisatiemortel SpeeTop van WARP Systems.

SpeeTherm

De SpeeTherm is een gefreesde EPS-plaat van 120 bij 60 centimeter. U legt de plaat op de bestaande vloer. Daarbovenop komen de Alutherm aluminium geleidingsplaten met de SpeeTube vloerverwarmingsbuis. Op het systeem kan direct een zwevende laminaat- of parketvloer worden gelegd. Bekijk hier hoe de montage van SpeeTherm in z’n werk gaat. SpeeTile en SpeeTherm kunnen allebei op de bestaande cv-installatie worden aangesloten.

Ook toe te passen als koelsysteem

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

SpeeTile en SpeeTherm hebben een korte opwarmtijd. De systemen liggen dicht onder de afwerkvloer. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur.

Lagere energierekening

Vloerverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De volledige vloer is het verwarmingselement. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. Dat scheelt uw klant energie en dus stookkosten.SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee vloerverwarmingsystemen van WARP Systems. Lees meer over de eigenschappen SpeeTile en SpeeTherm.

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingsystemen van WARP Systems? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.