Particulier – Wandverwarming

Gemakkelijk en betrouwbaar
Eenvoudige en snelle installatie
Overal even warm!
Lagere energierekening
SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op
Dunste wandverwarmingsystemen
Ook behaaglijk in de zomer

Gemakkelijk en betrouwbaar

SpeeTile en SpeeTherm koopt u rechtstreeks bij WARP Systems. Onze installateurs plaatsen de wandverwarming bij u thuis. Zij zijn opgeleid binnen ons bedrijf en kennen SpeeTile en SpeeTherm als geen ander. WARP Systems is dus uw adviseur voor aankoop en installatie. Alles onder één dak: gemakkelijk en betrouwbaar. Bovendien krijgt u 30 jaar garantie op de slang.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te plaatsen. De installateur plaatst de systemen binnen een dag. En met weinig overlast, omdat hij niet hoeft te frezen. SpeeTile en SpeeTherm zijn dun. Daardoor kan de stucadoor de wanden eenvoudig afwerken. En u kunt genieten van een behaaglijke warmte!

Overal even warm!

Wandverwarming verwarmt uw huis gelijkmatiger dan radiatoren. In de hele kamer is het comfortabel en behaaglijk. Nergens meer heeft u last van koude plekken.

Lagere energierekening

Bij wandverwarming is de muur is één grote, onzichtbare radiator. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Daardoor is wandverwarming energiezuinig. U kunt de watertemperatuur lager instellen dan wanneer u de kamer verwarmt met gewone radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten!

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Wandverwarming warmt over het algemeen iets trager op dan radiatoren. Wel houdt wandverwarming de warmte langer vast. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems warmen snel op. Dat komt doordat de systemen gebruik maken van dunne buizen. Deze liggen dicht onder de afwerklaag. Daardoor is de kamer snel op temperatuur.

Ook behaaglijk in de zomer!

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. U stelt de watertemperatuur in op 18 graden en het water zorgt voor een koele wand. Dus ook in de zomer blijft het behaaglijk in huis!

Dunste wandverwarmingsystemen

Wandverwarming is prima te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning. Radiatoren zijn niet meer nodig. SpeeTile en SpeeTherm zijn bovendien de dunste wandverwarmingsystemen die er op de markt zijn. U verliest slechts 1,5 centimeter ruimte. Wandverwarming van WARP Systems is dus de basis voor een strak en eigentijds interieur.

SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee wandverwarmingsystemen van WARP Systems.

Klik hier voor meer informatie of offerte

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

add_filter( 'wpcf7_support_html5_fallback', '__return_true' );
snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.