Wandverwarming

Wilt u geen radiatoren meer in het zicht en genieten van comfort? Dan is wandverwarming voor u de oplossing. Bij wandverwarming is de muur één grote, onzichtbare radiator en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. SpeeTile 10 is het wandverwarmingssysteem van WARP Systems.

Nieuwbouw en renovatie

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt steeds vaker gekozen voor wandverwarming. Soms is vloerverwarming in een ruimte geen optie. Bijvoorbeeld als er in de ruimte een mooie (historische) vloer ligt die naar wens in tact moet blijven. Wandverwarming is dan een prima alternatief voor vloerverwarming en zelfs geschikt als hoofdverwarming. Het systeem kan tegen de bestaande wand worden aangebracht en kan snel geïnstalleerd worden. Ook de combinatie met vloerverwarming is mogelijk.

Dunste wandverwarmingssysteem

Wandverwarming is prima te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning. Radiatoren zijn niet meer nodig. SpeeTile 10 is bovendien het dunste wandverwarmingssysteem die er op de markt is. Het systeem is inclusief de stuclaag 20 mm dik, hierdoor wordt er weinig ruimte verspilt. Wandverwarming van WARP Systems is dus de basis voor comfort en een strak en eigentijds interieur.

Snel warm

Bekend is dat wandverwarming over het algemeen iets trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile 10 onderscheidt zich hier positief in. De SpeeTube 10 verwarmingsbuis van WARP Systems die in het SpeeTile 10 systeem wordt geplaatst, ligt dicht onder de afwerklaag. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur. U voelt de warmte en comfort door de hele ruimte en u heeft geen last van koude plekken.

Gemakkelijk en betrouwbaar

SpeeTile 10 koopt u rechtstreeks bij WARP Systems. Onze installateurs plaatsen de wandverwarming bij u thuis. Zij zijn opgeleid binnen ons bedrijf en kennen het systeem als geen ander. Wilt u zelf de wandverwarming van WARP Systems installeren? Dat kan ook! WARP Systems is dus uw adviseur voor aankoop en installatie. Alles onder één dak: gemakkelijk en betrouwbaar. Bovendien krijgt u 30 jaar garantie op de slang.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile 10 is eenvoudig en snel te installeren. Een installateur kan een wand van 12 bij 3 meter binnen een dag opleveren. En met weinig overlast, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Een stukadoor kan de wanden vervolgens afwerken.

Wilt u het SpeeTile systeem zelf installeren? Download hieronder de handleiding en bekijk de montage instructievideo’s #zelfinstalleren

Lagere energierekening

Wandverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren, omdat de volledige wand het verwarmingselement is. Ook de watertemperatuur wordt lager ingesteld. Dit alles scheelt u energie en dus stookkosten!

Koelen met wandverwarming

SpeeTile 10 is in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer comfortabel.

Klik hier voor meer informatie of offerte

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.