Particulier – Vloerverwarming

Nu ook met handige montage instructievideo’s!

Overal even warm!

Vloerverwarming verwarmt uw huis gelijkmatiger dan radiatoren. In de hele kamer is het comfortabel en behaaglijk. Nergens meer heeft u last van koude plekken.

Lagere energierekening

Bij vloerverwarming is de hele vloer uw verwarmingselement. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. U kunt de watertemperatuur lager instellen dan wanneer u de kamer verwarmt met radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten!

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Traditionele vloerverwarming warmt over het algemeen iets trager op dan radiatoren. Wel houdt vloerverwarming de warmte langer vast. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems warmen wel snel op. Dat komt doordat de systemen dicht onder het oppervlakte liggen. De warmte is direct voelbaar aan de oppervlakte. Daardoor is de kamer snel op temperatuur!

Comfort in de zomer!

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp  ook te gebruiken als koelsysteem. U stelt de watertemperatuur in op 18 graden en het water zorgt voor een koele vloer. Zo blijft het ook in de zomer comfortabel in huis!

Dunste vloerverwarmingssystemen

Vloerverwarming is prima te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning. Radiatoren zijn niet meer nodig. SpeeTile en SpeeTherm zijn bovendien de dunste vloerverwarmingssystemen die er op de markt zijn. De vloer komt daardoor maar 1,5 centimeter hoger te liggen. Vloerverwarming van WARP Systems is dus de basis voor een strak en eigentijds interieur.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te plaatsen en met weinig overlast, omdat we niet hoeven te frezen. De systemen zijn dun en licht en hierdoor snel te installeren. Hierdoor kunt u kunt genieten van een comfortabele warmte!

2 personen kunnen gemiddeld onderstaande aantallen per dag uitvoeren*.

Oppervlakte  Aantal m² per dag 
Vloer 50 m²
Wand 40 m²
Plafond 30 m²

Afhankelijk van het systeem, vertrek, ervaring, oppervlakte en de ondergrond. 

Wilt u het SpeeTile of SpeeTherm systeem zelf installeren? Download hieronder de handleiding en bekijk de montage instructievideo’s #zelfinstalleren

 Handleiding SpeeTile systeem (vloer-, wand- en plafondverwarming)

Handleiding SpeeTherm systeem (vloerverwarming) 

Montage instructievideo’s SpeeTile natbouw vloerverwarming

De installatie van vloer-, wand- en plafondverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding  wordt je van a tot z begeleid bij de installatie van het SpeeTile systeem van WARP Systems. Er zijn 9 korte instructievideo’s. Hierbij is aandacht besteed aan de voorbereidingen, de installatie, het egaliseren, het monteren en instellen van de verdeler en aan de stappen bij de eerste ingebruikname. Bekijk hieronder de de instructie video Montage 1-4 en klik hier voor de volledige playlist.

Montage instructievideo’s SpeeTherm droogbouw vloerverwarming

De installatie van vloerverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding (binnenkort beschikbaar) wordt begeleid bij de installatie van het SpeeTherm systeem van WARP Systems. Er zijn in totaal 4 korte instructievideo’s. Bekijk hieronder de eerste instructievideo EPS plaatsen en klik hier voor de volledige playlist.

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingssystemen van WARP Systems? Bel dan 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.