Particulier – Vloerverwarming

Overal even warm!
Eenvoudige en snelle installatie
SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op
Lagere energierekening
Dunste vloerverwarmingsystemen
Ook behaaglijk in de zomer

Overal even warm!

Vloerverwarming verwarmt uw huis gelijkmatiger dan radiatoren. In de hele kamer is het comfortabel en behaaglijk. Nergens meer heeft u last van koude plekken.

Lagere energierekening

Bij vloerverwarming is de hele vloer uw verwarmingselement. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. U kunt de watertemperatuur lager instellen dan wanneer u de kamer verwarmt met radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten!

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Vloerverwarming warmt over het algemeen iets trager op dan radiatoren. Wel houdt vloerverwarming de warmte langer vast. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems warmen wel snel op. Dat komt doordat de systemen dicht onder het oppervlakte liggen. De warmte is direct voelbaar aan de oppervlakte. Daardoor is de kamer snel op temperatuur!

Ook behaaglijk in de zomer!

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp  ook te gebruiken als koelsysteem. U stelt de watertemperatuur in op 18 graden en het water zorgt voor een koele vloer. Zo blijft het ook in de zomer behaaglijk in huis!

Dunste vloerverwarmingsystemen

Vloerverwarming is prima te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning. Radiatoren zijn niet meer nodig. SpeeTile en SpeeTherm zijn bovendien de dunste vloerverwarmingsystemen die er op de markt zijn. De vloer komt daardoor maar 1,5 centimeter hoger te liggen. Vloerverwarming van WARP Systems is dus de basis voor een strak en eigentijds interieur.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te plaatsen. Wij plaatsen de systemen binnen een dag. En met weinig overlast, omdat we niet hoeven te frezen. SpeeTile en SpeeTherm zijn dun. Daardoor kunnen we de vloeren snel afwerken. En u kunt genieten van een behaaglijke warmte!SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee vloerverwarmingsystemen van WARP Systems. Lees meer over de eigenschappen van beide systemen.

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingsystemen van WARP Systems? Bel dan 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.