NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9
iconen-warp-systems

Maandelijkse update toekomstbestendig nieuwbouw pand WARP Systems

Hier blijf je op de hoogte en volg je de voortgang van de bouw van ons duurzame toekomstbestendige nieuwbouwpand. Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlakte van 3000m² en wordt gebouwd op het nieuwe duurzame bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop, midden in het Groene hart. 

Voor WARP Systems is dit een logisch vervolg in de groei waarbij de toekomst, klimaat, duurzaamheid en energietransitie centraal staan. Als producent van innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, die natuurlijk ook in ons nieuwe pand geïnstalleerd zullen worden, kijken we enthousiast uit naar de synergie die ontstaat door duurzaam verwarmen en koelen met Riothermie (warmte uit gezuiverd rioolwater). Dit sluit naadloos aan bij onze visie om een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie (CO2-reductie). In ons nieuwe pand met showroom en experiencecenter zullen we consumenten en professionals informeren en inspireren over toekomstbestendige (aardgasvrije) verwarmings- en koelingsmogelijkheden.

Volg hier de updates van de hoofaannemer De Vries en Verburg Bouw.

Januari 2024

Staalconstructie kantoorgedeelte afgerond

Begin januari zijn de kanaalplaten geplaatst in het kantoor gedeelte. De verdiepingen zijn nu goed zichtbaar. De kanaalplaten zijn afgestort met beton.

Kozijnen en brandscheidende wand geplaatst

De kozijnen aan de voorzijde van het kantoorgedeelte zijn geplaatst in de stalen constructie. Aan de achterzijde van het kantoor, waar het magazijngedeelte wordt geplaatst, is een betonnen brandscheidende wand geïnstalleerd.

Staalconstructie magazijngedeelte gestart

Eind januari is er een start gemaakt met het plaatsen van de staalconstructie van het magazijngedeelte. Nu is duidelijk te zien hoe hoog de achterzijde van het nieuwbouwpand wordt.

December 2023

Werkzaamheden laadkuilen afgrond

In december zijn de werkzaamheden van de laadkuilen afgerond. Na het vlinderen en het drogen van het beton zijn ook de wanden van de laadkuilen geplaatst. 

Betonwerk fundering afgerond

Verder in december zijn de werkzaamheden voor de fundering afgerond. Het betonwerk is overal geplaatst zodat de bouw gereed is voor de volgende stap: de staalconstructie.

Staalconstructie kantoorgedeelte gestart

Met de start van het plaatsen van de staalconstructie gaan we eindelijk de hoogte in. Allereerst hebben ze het kantoorgedeelte aangepakt. De staalconstructie wordt geplaatst en de eerste verdieping is voorzien van kanaalplaten.

November 2023

Een nieuw hoofdstuk voor WARP Systems

In november 2023 is de bouw van ons nieuwbouwpand gestart. De hoofdaannemer van dit project is De Vries en Verburg Bouw en het pand is ontworpen door de architect H.W. van der Laan. De constructeur is Ingenieursbureau HeRoCon, voor de E-installatie is Kromwijk Elektrotechniek aangehaald en voor de W-installatie gaat Installatie Combinatie Dordrecht (I.C.D.) aan de slag. 

Een feestelijke moment: het slaan van de eerste groene paal!

Op 3 november hebben wij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand feestelijk ingeluid met het slaan van de eerste groene paal in het bijzijn van Wethouder Antoinette Ingwersen. De Wethouder heeft ons geïntrigeerd met een boeiend verhaal over de duurzame toekomst en het unieke warmte systeem op het bedrijventerrein. Algemeen Directeur Joop Voogt heeft ons deze dag meegenomen in een inspirerend verhaal over de toekomstvisie van WARP Systems. 

Plaatsing bouwbord

Het 6 meter hoge bouwbord is geplaatst als herkenningspunt voor het nieuwbouwproject. 

Graafwerkzaamheden (laadkuilen)

De rest van november zijn er voornamelijk graafwerkzaamheden uitgevoerd. De laadkuilen voor de laaddocks zijn uitgegraven, voorzien van vloerverwarming gevuld met antivries en afgestort met beton. 

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

WARP Systems voor al jouw vragen

Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten. Onze experts zijn beschikbaar van 09.00 tot 17:00. 

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven