Nieuw: SpeeTile 12 Vloerverwarmingssysteem

Het assortiment van WARP Systems is uitgebreid met het SpeeTile 12 vloerverwarmingssysteem. Het SpeeTile 12 systeem bestaat uit kunststof matten van 1,20 x 0,8 m waarin de vloerverwarmingsbuis vastgeklikt wordt. Door het gepatenteerde kliksysteem kunnen meerdere SpeeTile matten op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld worden. Het SpeeTile systeem maakt het mogelijk om razendsnel een volledige vloer geschikt te maken voor vloerverwarming.

Een SpeeTile mat bestaat uit meerdere segmenten. Als een grote mat niet meer past, bijvoorbeeld langs een muur, dan kunnen één of meerdere segmenten zonder snijden worden afgesplitst. Dit afgesplitste deel kan daarna op een andere plek aan de mat vastgeklikt worden. Zo is het afval minimaal.

Nadat de vloer compleet bedekt is met de SpeeTile tegels, kan de SpeeTube 12 vloerverwarmingsbuis aangebracht worden. Ook dit gaat razendsnel: de buis wordt vastgezet in de tegels door een simpele drukbeweging met de voet. De SpeeTube buis is sterk maar flexibel en laat zich gemakkelijk en zonder klikken in een slakkenhuis- of meanderpatroon buigen. Door de H.O.H. afstand van 10 cm tussen de vloerverwarmingsbuizen staat het SpeeTile systeem garant voor een uitstekende en gelijkmatige warmteverdeling.

Het SpeeTile 12 systeem is de grote broer van het SpeeTile 10 systeem. In vloertoepassingen wordt het SpeeTile 10 systeem afgewerkt met SpeeTop egalisatiemortel. Aldus is bij het SpeeTile 10 systeem de opbouwhoogte slechts 15 mm. Het SpeeTile 12 is speciaal ontwikkeld voor toepassing in gipsgebonden vloeren zoals bijvoorbeeld anhydriet. Inclusief de afwerklaag heeft het SpeeTile 12 systeem een opbouwhoogte van ongeveer 3,5 cm. Dus indien de opbouwhoogte minder van belang is, is de SpeeTile 12 een meer dan interessant alternatief.

 

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »