Muurverwarming Zuid Holland1

Muurverwarming Zuid Holland – WARP Systems

Muurverwarming Zuid Holland

Muurverwarming wordt in Zuid Holland door WARP Systems regelmatig toegepast. Nieuwkoop Zuid Holland is onze vestigingsplaats van waaruit we onze materialen naar de locaties in onze direct omgeving versturen.

Muurverwarming SpeeTile

SpeeTile is de naam van het systeem dat we toepassen bij muurverwarming. Het systeem bestaat uit kunststofmatten van 75 x 120 cm met een dikte van 13 mm. De matten worden eenvoudig aan elkaar geklikt. De pluggen om de mat aan de muur te bevestigen zitten in de mat mee ontworpen. De SpeeTube verwarmingsbuis wordt in de mat bevestigd en aangesloten op een verdeler. De stucadoor brengt vervolgens het stucwerk aan. De SpeeTile tegels zijn zo geconstrueerd dat het stucmiddel door de tegel heen tot op het oppervlak van de muur komt. Dit zorgt voor een goede hechting van de aangebrachte laag en de ondergrond. De muurverwarming van SpeeTile matten gedraagt zich in het stucwerk als een wapening. Dit voorkomt ondanks de dunnen afwerklaag scheurvorming. Knauf heeft haar stucmiddelen vrijgegeven om in combinatie met het SpeeTile systeem als wandverwarming te worden ingezet.

Muurverwarming Zuid Holland Project

Als voorbeeld een muurverwarming project in de plaats Noorden in Zuid Holland. De bewoners renoveerden hun pas aangekochte woning en wilden af van de radiatoren. De bestaande natuurstenen vloer moest blijven bestaan. Het SpeeTile systeem kon in de wand als muurverwarming worden toegepast. Kijk voor foto’s van het project bij onze referenties.

Muurverwarming Koeling

Muurverwarming koeling is natuurlijk een tegenstrijdige titel een betere term is muurkoeling. Muurkoeling is nog relatief onbekend. Energiezuinige verwarmingsoplossingen zoals warmtepompen zorgen naast verwarming in de winter ook voor koeling in de zomer. Indien de vloer voor koeling wordt gebruikt geeft dit echter een verminderd comfort. De vloer zal een temperatuur aannemen van 18 graden Celsius. Dit voelt niet comfortabel aan voor de gebruiker van de ruimte. Een alternatieve oplossing is de koeling uit de muur te halen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de muur een grotere oppervlakte heeft dan de vloer, dit is gunstig voor koeling.

Sinds 1 oktober 2014 moeten installateurs die warmtepompen installeren gecertificeerd zijn. Volg deze link voor meer informatie over de certificering. WARP systems heeft contacten met gecertificeerde installateurs.

Muurverwarming uw mogelijkheden

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor het aanleggen van een muurverwarming in uw woning of pand? Heeft u behoefte aan een prijsindicatie voor een muurverwarming in de badkamer? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0172-574955.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.