Montage Instructievideo’s SpeeTile Systeem #ZelfInstalleren

De installatie van vloer-, wand- en plafondverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding  wordt je van a tot z begeleid bij de installatie van het SpeeTile systeem van WARP Systems. Hieronder kan je de video’s bekijken en staan nog een aantal installatie tips!

De montage instructievideo’s

Voor het SpeeTile systeem zijn 9 korte instructievideo’s ontwikkeld die van begin tot eind de installatie stappen laten zien. Hierbij is aandacht besteed aan de voorbereidingen, de installatie, het egaliseren, het monteren en instellen van de verdeler en aan de stappen bij de eerste ingebruikname. Bekijk hieronder de instructievideo’s

1. Voorbereiding

2. Ondergrond

3. Montage 1/4

4. Montage 2/4

5. Montage 3/4

6. Montage 4/4

7. Controle voor egaliseren

8. Egaliseren

9. Eerste ingebruikname

Installatie tips

Huur een buizen haspel

Bij WARP Systems is het ook mogelijk om een buizenhaspel te huren. Een buizenhaspel zorgt ervoor dat rollen buis eenvoudig afgewikkeld kunnen worden. Door een buizenhaspel te gebruiken wordt de installatie nog eenvoudiger.

Maak gebruik van onze stortservice

Na de installatie moet het SpeeTile 10 systeem met egaline worden afgegoten. Dit kan op 2 manieren:

  • Met de hand door gebruik te maken van kuipen.
  • Machinaal doormiddel van een egalinepomp.

Zeker voor grotere oppervlakte kan het handig zijn om een egalinepomp te gebruiken. Dit omdat egaline een snelle droogtijd heeft. Bij WARP Systems kan je gebruik maken van onze stortservice door een egalinepomp huren. Deze egalinepomp komt met minimaal 1 SpeeTeam medewerker voor de bediening.

MET WARP GROEN BEN OOK JIJ TOEKOMSTBESTENDIG

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »