Montage Instructievideo’s SpeeTherm Systeem (droogbouw)#ZelfInstalleren

De installatie van droogbouw vloerverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding (binnenkort beschikbaar) wordt je begeleid bij de installatie van het SpeeTherm systeem van WARP Systems. Hieronder kan je de video’s bekijken en staan nog een aantal installatie tips!

De montage instructievideo’s

Voor het SpeeTherm systeem zijn 4 korte montage instructievideo’s ontwikkeld die ondersteuning bieden tijdens de installatie van droogbouw vloerverwarming. Er zijn een aantal handelingen die bij installatie van het SpeeTherm systeem steeds terug komen. Zo begint de installatie bij het plaatsen van EPS platen, gevolgd  AluTherm profielen welke de warmte geleiden. Vervolgens kan de SpeeTube verwarmingsbuis worden geplaatst en indien nodig moeten er extra sporen worden bij gebrand. Deze handelingen kunnen voor elke verwarmingsgroep worden herhaalt. 

Bekijk hieronder de instructievideo’s

1. EPS plaatsen

2. AluTherm plaatsen

3. SpeeTube plaatsen

4. Sporen branden

Installatie tips!

Huur of bestel je gereedschappen bij WARP Systems

Voor de installatie van het SpeeTherm droogbouw systeem zijn een aantal gereedschappen handig/nodig. Deze gereedschappen zijn hieronder vermeld en of deze te huur of te koop zijn. Het gebruik van eigen geschikte gereedschappen is uiteraard ook prima. 

  • Buizenknipper: Een buizenknipper zorgt ervoor dat je SpeeTube op de juiste en rechte manier wordt afgeknipt. Een buizenknipper kan bij je order worden bij besteld. 
  • AluTherm knipschaar: Voor het op maat maken van een AluTherm profiel kan een knipschaar worden gebruikt. Voor het gemak is deze bij te bestellen. 
  • EPS brander: Om extra sporen in de EPS platen te maken is een EPS brander nodig. bestel deze mee!
  • Buizenhaspel: Om de SpeeTube verwarmingsbuis eenvoudig te plaatsen is het gebruik van een buizenhaspel aan te raden. Deze zijn te huur. 

MET WARP GROEN BEN OOK JIJ TOEKOMSTBESTENDIG!

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »