Professional

Eenvoudige installatie

Comfort en overal lekker warm. Daarom kiezen klanten voor vloerverwarming. Daar willen ze meteen van kunnen genieten. Met SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zorgt u daarvoor! U plaatst de systemen snel en gemakkelijk. En met weinig overlast voor de klant, omdat u niet hoeft te frezen. SpeeTile is voordelig in gebruik. De matten bestaan uit elementen van 15 bij 15 centimeter. Door het eenvoudige breek- en kliksysteem, past SpeeTile altijd. SpeeTile en SpeeTherm hebben een lage opbouwhoogte. U heeft dus weinig materiaal nodig om de vloeren af te werken. Dat scheelt tijd en kosten. U kunt de ruimte snel opleveren.

Lees meer over vloerverwarming van WARP Systems »

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.