8.9

WARP Systems voor professionals

Het meest veelzijdige en complete
systeem om iedere ruimte te verwarmen
en te koelen.

iconen-warp-systems

Eenvoudig en snel te installeren binnen 1 dag zonder hak-, breek- en freeswerk

Zeer lage opbouwhoogte vanaf 15 mm

Dun vloerverwarmingssysteem dat altijd en in iedere ruimte past

Door het lichte gewicht op iedere ondergrond te leggen

Maak een professionele indruk met ons gratis legplan

Bij gebruik in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken om te koelen

Vloerverwarming van WARP Systems: installatiegemak voor jou, comfort voor je klant

Het vinden van het juiste verwarmingssysteem voor de situatie en wensen van je opdrachtgever kan een hele klus zijn. Er moet rekening gehouden worden met de beschikbare opbouwhoogte, de ondergrond en de gewenste afwerking van je klant. Installatie kan een uitdaging zijn en besteed je misschien liever uit. De dunne en lichtgewicht systemen van WARP Systems zijn de oplossing voor jou als professional. Er is keuze uit twee verschillende systemen: SpeeTherm en SpeeTile. Wat jouw project ook is, deze systemen zijn er mogelijk. In woonkamers, slaapkamers, badkamers, kantoren, op zolders, in bedrijfshallen… Bedenk het maar! Het gepatenteerde ontwerp van de watergedragen systemen maakt frezen bovendien overbodig en het plaatsen eenvoudig. Zo lever je écht vakwerk af. 

SpleeTile Plafondverwarming vloerkoeling
Vloerverwarming binnen één dag? Het kan met WARP Systems. Net als het ontvangen van een offerte binnen 1 werkdag. Vraag je vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

01. Systeemkeuze.​

In iedere ruimte en op iedere ondergrond toepasbaar
Voortaan heb je voor iedere opdracht de juiste oplossing voor vloer-, wand- of plafondverwarming (of koeling i.c.m. een warmtepomp) bij iedere klus. Onze watergedragen systemen zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie, passen op iedere ondergrond en zijn aan te sluiten op elke energiebron.

02. Producten.

Alle benodigdheden in totaalpakketten, losse onderdelen en toebehoren.
Stel jouw systeem samen en vind daarbij alle producten en bijbehorende informatie die je nodig hebt. Nog iets vergeten? Bestel eenvoudig losse onderdelen en handige SpeeTools die jouw systeem compleet maken, of vind een groothandel bij jou in de buurt.

03. Aanleggen.

Eenvoudig vakkundig
installeren.
Via handige handleidingen en instructievideo’s zijn SpeeTile en SpeeTherm eenvoudig zelf te installeren. Onze unieke SpeeTools maken dit nóg makkelijker. Met het gratis legplan ga je voorbereid van start en geef je ook je klant inzicht in waar jij de vloerverwarmingsbuis hebt geïnstalleerd.
prof 1 icon

Professional.

De oplossing in het verwarmen en koelen voor iedere klus.

Gratis legplan.

Maak een extra professionele indruk op je klant en ga goed voorbereid aan de slag met ons gratis legplan.

Trainingen voor jou als professional

Wil je graag nog extra kennis opdoen als professional? Dat kan! WARP Systems geeft gratis trainingen voor het installeren van de systemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vragen of advies nodig?

Onze specialisten helpen je graag verder. Omdat wij zelf de systemen ontwikkelen en produceren kun je rekenen op een flinke dosis productkennis. Wat is jouw uitdaging?

marloes aan de telefoon - warp systems
Scroll naar boven