8.9

WARP Systems voor particulieren

Het meest veelzijdige en complete
systeem om iedere ruimte te verwarmen
en te koelen.

Vloerverwarming binnen 1 dag?

Ontvang binnen 1 werkdag een offerte op maat en profiteer van snelle levering, een systeem dat je snel legt of laat leggen én dat supersnel warm is! Infrezen is niet nodig, dus je hebt geen last van stof en puin en je kunt ons droogbouw systeem na de plaatsing zelfs al binnen 1 dag gebruiken!

Voordelen van WARP Systems:

SpleeTile slim verwarmen: deze vloerverwarming zelf aanleggen gaat heel eenvoudig met WARP Systems!
Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

WARP Systems voor jou als particulier!

Op zoek naar een verwarmings- en koelsysteem waarmee jouw woning klaar is voor de toekomst? WARP Systems biedt de uitkomst met innovatieve systemen waarmee je iedere ruimte op temperatuur brengt via vloeren, wanden of plafonds. Toepasbaar op iedere ondergrond en met de afwerkvloer van jouw wensen. Beide systemen, SpeeTile en SpeeTherm, zijn licht en compact en eenvoudig te plaatsen: hakken, breken of frezen is niet nodig. De watergedragen systemen zijn razendsnel op temperatuur en verspreiden een prettige warmte zonder koude plekken: extra comfort met een lagere energierekening. 

Warp systems wand-, plafond- en vloerverwarming

01. Systeemkeuze.​

Eenvoudig het juiste systeem voor iedere ruimte in jouw huis.

Nieuwbouw of renovatie? Welke ondergrond? Wil je graag PVC, tegels of laminaat? Hoeveel opbouwhoogte heb je beschikbaar? Welke vragen je ook hebt, onze veelzijdige systemen bieden het antwoord.

02. Producten.

Alle benodigdheden in totaalpakketten, losse onderdelen en toebehoren.

Je hoeft niet zelf de losse onderdelen bij elkaar te zoeken. Wij helpen je om eenvoudig jouw totaalpakket samen te stellen. Wel zo handig!

03. Aanleggen.

Eenvoudig zelf aanleggen of laten installeren.

Met duidelijke instructievideo’s en handleidingen én het gratis legplan zijn de systemen eenvoudig te installeren. Ga je liever voor complete ontzorging? Dat kan! Vraag je plaatselijke installateur of schakel ons SpeeTeam in!

De veelzijdigheid van WARP Systems.

Jouw systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

Kom langs in onze showroom!

Benieuwd naar onze systemen? Kom langs in onze showroom in Nieuwkoop en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van het SpeeTile en SpeeTherm systeem!

Offerte op maat voor jouw situatie

Kenmerkend voor ons systeem is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Scroll naar top