8.8

WARP Systems voor architecten

Het meest veelzijdige en complete
systeem om iedere ruimte te verwarmen
en te koelen.

Vloerverwarming binnen 1 dag voor ieder huis of project?

De systemen van WARP Systems passen altijd! In een bestaande woning of kantoorpand, op een houten of betonnen ondervloer, in combinatie met welke afwerkvloer je ook wilt… Leggen gaat snel (al binnen 1 dag), zonder frezen én het is een duurzame oplossing. Ontdek welk systeem bij jouw project past of vraag direct een offerte aan.

Voordelen van WARP Systems:

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag
WARP Systems voor jou als architect!

Jouw uitdaging is om iedere ruimte optimaal te benutten en praktisch en sfeervol te ontwerpen en de vragen en wensen van jouw klant te realiseren. Tegelijkertijd is het belangrijk om projecten tijdig af te ronden binnen het beschikbare budget. Juist dan is het zaak om een verwarmings- en koelsysteem op een zo efficiënt mogelijke wijze te integreren in je project. De watergedragen systemen van WARP systems sluiten hier naadloos op aan en bieden de nieuwste generatie innovatieve en gepatenteerde oplossingen met optimaal energiebesparend rendement. Dun, lichtgewicht, compact en toekomstbestendig. Toepasbaar op zowel vloer, wand als plafond en geschikt om te verwarmen (en te koelen i.c.m. een warmtepomp). Ideaal bij ieder project!

01. Systeemkeuze.​

Van nieuwbouw tot renovatie: onze veelzijdige systemen bieden de oplossing.

Onze watergedragen systemen zijn geschikt voor iedere ondergrond en afwerklaag. Zo bied je jouw opdrachtgever comfort met een esthetische, toekomstbestendige oplossing. Innovatief gepatenteerd productontwerp en productie in Nederland: WARP Systems is de juiste keuze, nu en in de toekomst.

02. Producten.

Alle benodigdheden in totaalpakketten, losse onderdelen en toebehoren.

WARP Systems biedt eenvoudige totaalpakketten, op maat voor jouw project. Je hebt één deskundig aanspreekpunt, van productie tot levering: wel zo professioneel.

03. Aanleggen.

Voor ontzorging en tijdige oplevering van jouw project.

SpeeTile en SpeeTherm kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst door jouw installateurs die al bij het project betrokken zijn. Liever je systeem laten installeren door WARP Systems? Dat kan natuurlijk ook!

De veelzijdigheid van WARP Systems.

De oplossing voor verwarmen en koelen bij iedere opdracht.

Kom langs in onze showroom!

Benieuwd naar onze systemen? Kom langs in onze showroom in Nieuwkoop en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van het SpeeTile en SpeeTherm systeem!

Onze specialisten denken met je mee.

Advies nodig? Als ontwikkelaar en producent weten wij alles over onze systemen. We zijn benieuwd naar jouw project!

Scroll naar top