Strak en eigentijds interieur

Comfort en behaaglijkheid voor uw opdrachtgever. En alle vrijheid om het interieur vorm te geven. Dát zijn de voordelen van vloerverwarming. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zijn eenvoudig te installeren. Daardoor kunt u het project in korte tijd opleveren. Met SpeeTile en SpeeTherm bespaart uw opdrachtgever bovendien op energie. De systemen warmen snel op door de lage opbouwhoogte. U profiteert daardoor van het geringe ruimteverlies. Voor een strakke en eigentijdse afwerking!

Lees meer over vloerverwarming van WARP Systems…

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.