Voor de professional zijn de vloerverwarmingssystemen SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems ook te koop bij de volgende groothandels:

Noord Holland
Brouwer
Amsterdam, Zeeburgerpad 15
Alkmaar, Berenkoog 22
Purmerend, Einsteinstraat 32
Zwaag, de Factorij 63c

Dicks
Haarlem, Werfstraat 10

Havia Groothandel
Amsterdam, Nassaukade 373, 1054 AC

Midden Nederland
De Bruin BV
Montfoort, Tasveld 28
Woerden, Pompmolenlaan 43C

Oost Nederland
H&K Technische Groothandel
Nijverdal, Edisonstraat 9
Zwolle, Schoenerweg 2A
België
Climatrix
Dilsen-Stokkem, Boslaan 63, België

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.