NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

Energiezuinige vloerverwarming binnen 1 dag voor ieder huis

Energiezuinige vloerverwarming is altijd aantrekkelijk. En al helemaal met de hoge energieprijzen van nu. De innovatieve watergedragen systemen van WARP Systems zijn dun en liggen niet in maar op de ondervloer. Hierdoor verwarmen ze razendsnel de ruimte. Met een relatief lage aanvoertemperatuur. Zo heb je in een mum van tijd een aangename temperatuur in huis, maar bespaar je tóch energie. Bij WARP Systems ontvang je binnen 1 dag je offerte en wordt het systeem supersnel geleverd en geïnstalleerd. Of je het nou zelf doet, of laat installeren.

iconen-warp-systems

Snel

Offerte op maat binnen 1 werkdag

Bespaart energie

Dun, dus sneller warm

Geen overlast

Binnen 1 dag gelegd zonder hakken, breken of frezen

Comfortabel

Geeft een aangename, gelijkmatige warmte

Energiezuinige vloerverwarming: binnen 1 dag gelegd!

Duurzaam en een voordeel in stookkosten

De watergedragen systemen van WARP Systems zijn de dunste in de markt. Met een opbouwhoogte van maar anderhalve centimeter is het daardoor binnen 30-45 minuten heerlijk warm in huis. Zelfs met een lagere aanvoertemperatuur dan bij radiatoren of andere vloerverwarmingssystemen. Minder stookkosten dus. Daarmee verduurzaam je snel en eenvoudig je woning wat goed is voor het milieu en je portemonnee!

SpleeTile Plafondverwarming: de slimste verwarming in plafond 1

WARP Systems past altijd: kies jouw systeem

WARP Systems heeft altijd het juiste systeem voor je. Ongeacht de ondergrond: of deze nu van hout of beton is. Of je met het oog op deuren en plinten nu weinig of veel opbouwhoogte hebt. En ongeacht de keuze van je afdekvloer: zwevend, verlijmd of gegoten.

Natbouw vloerverwarmingssysteem

SpeeTile vloerverwarmingsset

Wanneer kies je voor SpeeTile?

Droogbouw vloerverwarmingssysteem

SpeeTherm vloerverwarmingsset: compleet pakket voor zelf vloerverwarming leggen

Wanneer kies je voor SpeeTherm?

Welk systeem is geschikt in mijn situatie?

Wil je weten welke vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming het beste past in jouw situatie? Via onderstaande vragen ontdek je dit binnen een minuut. Je krijgt direct antwoord.

Ontvang binnen 1 werkdag jouw vloerverwarmingsofferte op maat

Wil je meteen weten welk systeem past bij jouw situatie en project? Vraag dan een offerte aan. Vrijblijvend en gratis. Binnen 1 werkdag heb je helemaal op maat jouw eigen voorstel. Naadloos aansluitend bij jouw situatie en wensen.

Scroll naar boven