WARP Systems – Beurs Eigen Huis najaar 2018

Beurs Eigen Huis

Nog maar 1 dag en dan gaat de Beurs Eigen Huis van start. Op 21, 22 en 23 september staat WARP Systems in de Utrechtse Jaarbeurs op stand A3.32.

GRATIS KAARTEN

We geven 40 GRATIS kaarten weg! stuur een mail naar michael(at)warp-systems.nl met het onderwerp ‘kaarten beurs eigen huis’ en het aantal gewenste kaarten. Let op! Wie het eerst komt die het eerst maalt en er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang want op=op.

WAND- EN VLOERVERWARMING SYSTEMEN

In onze WARP stand tonen wij onze slimme wandverwarming- en vloerverwarmingsoplossingen SpeeTile 10 en 12, SpeeTherm 15 en ons nieuwe systeem: het SpeeTherm30 droogbouw vloerverwarmingssysteem.

Het SpeeTile 10 systeem is geschikt voor wand-, vloer- én plafondverwarming en wordt afgewerkt met stucwerk of het SpeeTop egalisatiemortel.

Het nieuwe SpeeTherm 30 systeem is de dikkere versie van ons droogbouw systeem. Door een toevoeging aan de grondstof is de isolatiewaarde verbeterd. Dit is te herkennen aan de grijze kleur van de EPS platen. Het SpeeTherm 30 systeem heeft een Rd waarde van 1. Als u de extra hoogte heeft geeft dit systeem een extra isolatiewaarde terug.

De SpeeTherm droogbouw vloerverwarmingssystemen zijn geschikt voor toepassing onder zwevende vloeren zoals laminaat of parket. Voor verlijmde toepassing is een drukverdelende tussenlaag noodzakelijk. Hiervoor hebben we in ons programma de Jumpax tussenvloer opgenomen.

Alle verwarmingsoplossingen van WARP Systems staan garant voor een zeer lage opbouwhoogte vanaf slechts 15mm en een snelle opwarming.

Bezoek ons op stand nummer A3.32

www.realiseerjedroomhuis.nl

 

Deel dit artikel: facebook linkedin

terug naar overzicht »