Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9

DIY en win. Zet ‘m op!

iconen-warp-systems

DIY en zet 'm op! Zomeractie 2023

Ga jij deze zomer van een hoge temperatuur naar een lage temperatuur? Doe mee met de DIY en zet ‘m op! Zomeractie 2023. Installeer jouw WARP Systeem zelf en deel je ervaring met ons. Leg jouw WARP Systeem eenvoudig aan met behulp van onze duidelijke handleidingen, handige instructievideo’s op YouTube en montagehulpmiddelen.

Leg jij ons systeem zelf aan deze zomer? Dan maak je kans om het aankoopbedrag van je materialen terug te winnen!

Win jij het aankoopbedrag van je materialen terug?

Hoe doe ik mee?

DIY en zet 'm op!

De DIY en zet ‘m op! Zomeractie 2023: meedoen is net zo eenvoudig als het installeren van jouw WARP systeem. Bestel de materialen, Installeer jouw WARP Systeem en Deel je ervaring.

Waar vloerverwarming leggen

Win jij het aankoopbedrag van je materialen terug?

Stap 1

Meld je aan

Aanmelden doe je door een offerte aan te vragen en een order te plaatsen in de periode 1 juli 2023 t/m 31 augustus 2023. Vink aan het einde van het offerteformulier aan dat je mee wilt doen aan de DIY en zet ‘m op! Zomeractie 2023. Als beloning voor je deelname ontvang je bij order de installatietools* zoals op je offerte aangegeven cadeau zolang de voorraad strekt! Heb je al een offerte ontvangen voorafgaand aan de actieperiode? Geen probleem bij sales@warp-systems.nl kun je je aanmelden door aan te geven binnen de aanmeldperiode dat je wilt deelnemen en je bestaande offerte aan te laten passen en vervolgens een order te plaatsen.

Stap 2

Installeer zelf jouw WARP Systeem.

Installeer zelf jouw WARP Systeem voor 31 oktober 2023 en leg het installatieproces vast. Je ontvangt van ons een vragenformulier en het verzoek om foto’s en/of video’s vooraf, tijdens en na de installatie te maken.

Stap 3

Leg je DIY-installatie ervaring vast.

Vul het vragenformulier in en verzamel je gemaakte beeldmateriaal van de installatie bij elkaar.

Stap 4

Maak jouw deelname definitief!

Stuur het ingevulde vragenformulier samen met jouw beeldmateriaal van het installatieproces op voor 31 oktober 2023. De bestanden moeten verstuurd worden naar marketing@warp-systems.nl.

*Bestel je het SpeeTile systeem dan ontvang je de Buizenknipper cadeau. Bestel je het SpeeTherm systeem dan ontvang je de Buizenknipper, AluTherm knipschaar en EPS brander cadeau. Bestel je een combinatie van de twee systemen dan ontvang je de installatietools zoals bij het SpeeTherm systeem omschreven cadeau.

DIY en zet 'm op!

Ik doe mee door een offerte aan te vragen en een order te plaatsen.

WARP Systems helpt je bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw huis

Doe de Systeemkeuzetest

SpleeTile Plafondverwarming: de slimste verwarming in plafond 1

Geen woning of project is hetzelfde. Ga je renoveren of wil je vloer-, plafond- of wandverwarming in een nieuwbouwwoning laten plaatsen? Heb je te maken met een maximum gewicht of beperkte opbouwhoogte? Welke afwerkvloer of -laag komt er over het systeem? Wat je situatie ook is, onze watergedragen systemen passen altijd.

Je kunt kiezen uit twee verschillende systemen: SpeeTile en SpeeTherm. Gebruik de Systeemkeuze tool van WARP Systems. Daarmee weet je binnen een minuut welk systeem het beste past.

Welk systeem is geschikt in mijn situatie?

Wil je weten welke vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming het beste past in jouw situatie? Via onderstaande vragen ontdek je dit binnen een minuut. Je krijgt direct antwoord.

Ontdek hoe eenvoudig onze systemen te leggen zijn:

Win jij het aankoopbedrag van je materialen terug?

Ik doe mee door een offerte aan te vragen en een order te plaatsen.

Offerte op maat voor jouw situatie

Kenmerkend voor onze systemen is de snelle reactietijd. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: ontvang binnen 1 werkdag je offerte.

Scroll naar boven