Disclaimer

De informatie welke op deze website/ webshop door Warp Systems B.V. wordt getoond is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Warp Systems B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten en producten die door Warp Systems B.V. worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Warp Systems B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel niet goed functioneren van deze website of webshop. Wij aanvaarden op generlei manier aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website en webshop opgenomen informatie, prijzen en tarieven.

Hoewel wij echt alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Warp Systems B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Mogelijke verwijzingen van ons naar websites die niet door Warp Systems B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Warp Systems B.V. is uiterst selectief ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt. Toch kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Warp Systems B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.