Contact

WARP Systems b.v.

Adres:
Constructieweg 1
2421LN Nieuwkoop
T: +31(0)172-574955

KvK nummer: 57587825

Om u informatie te kunnen sturen of een persoonlijke offerte te kunnen maken hebben we toestemming nodig voor het gebruik van uw gegevens. In het contactformulier vragen we hiervoor  uw akkoord. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons Privacybeleid.

Selecteer hieronder het juiste contactformulier:
Ik ben een particulierIk ben een professional

Materiaal ophalen in de buurt? De vloerverwarmingssystemen van WARP Systems zijn voor de professional ook te verkrijgen bij deze groothandels

WARP Systems levert vloerverwarming en wandverwarming in de volgende provincies: Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Zeeland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.