Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9

Het comfort van de energiezuinige en unieke
vloerverwarmings­systemen van WARP Systems

iconen-warp-systems

Ik ben op zoek naar:

Vloerverwarming voor mijn woning
Op zoek naar een vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor in je eigen woning? Lees verder!
Vloerverwarming voor mijn project
Een passend vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor jouw project? Lees verder!

Het meest comfortabele vloerverwarmingssysteem in huis: WARP Systems

In je eigen huis wil je je prettig voelen. Fijne mensen, fijne spullen en lekker warm of koel. Met de systemen van WARP Systems krijg je dat voor elkaar. Onze systemen zijn supersnel warm, zorgen voor egale warmtespreiding over de hele vloer, wand of het hele plafond. En koppel je jouw systeem aan een warmtepomp, dan kun je ook nog eens koelen!

Prettige stralingswarmte

Gelijkmatig verwarmen in de hele ruimte. Deze systemen verwarmen de ruimte, niet de lucht. Zo voorkom je stofnesten.

Extra ruimte voor je inrichting

Zonder radiatoren aan de muur is er ineens extra veel mogelijk qua inrichting. Ook dat is het comfort van vloerverwarming.

Het dunste systeem op de markt

Dat betekent: supersnel warm én passend in elke ruimte. De systemen zijn nooit te zwaar voor je ondervloer en je hoeft geen drempels of deuren in te korten.

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

Waar in huis je ook verwarming wilt, het is mogelijk met WARP Systems

Vloer-, wand- of plafondverwarming in je woonkamer, in de gang, in de badkamer, op de slaapkamers boven, in de speelkamer of in je kantoor/studeerkamer op zolder… Het kan allemaal, want de systemen van WARP Systems passen altijd! Het maakt niet uit waar je de verwarming legt. De systemen zijn dun en licht, wat betekent dat ze overal passen zonder dat je deuren hoeft in te korten. Je creëert overal een groot verwarmingsoppervlak waarmee je elke ruimte gelijkmatig verwarmt.

Vloer-, wand- of plafondverwarming in de woonkamer

In de woonkamer kies je voor vloer-, wand- of plafondverwarming, net wat jij wilt. Alle drie zijn in principe mogelijk, tenzij je in een monumentaal pand niets aan de vloeren mag doen bijvoorbeeld. En alle drie de types zijn prettig. Dankzij de stralingswarmte ervaar je met plafondverwarming net zo veel warmte in de ruimte als bij vloer- of wandverwarming.

De systemen van WARP Systems zijn heel eenvoudig te leggen, zonder dat je hoeft te frezen. Dat is prettig, want frezen geeft overlast en je hebt er een speciale machine voor nodig. Bij WARP Systems vind je een natbouw en een droogbouw systeem. Je kiest voor een van de twee op basis van je onder- en afwerkvloer. Omdat er twee verschillende systemen zijn, is er altijd een optie die past in jouw woonkamer!

“Wat een toppers bij Warp! Denken van A tot Z met je mee, geven goed advies en leveren een uitmuntende service - zelfs als je na jaren iets wilt veranderen aan je systeem, denken ze goed mee en voorzien ze je van alle advies en producten die je nodig hebt. Ik kan dit bedrijf echt WARM ;-). aanbevelen!”
Nienke Gottenbos
SpleeTile Plafondverwarming vloerkoeling

Comfort vloerverwarming in de keuken

Breng je nu al veel tijd door in de keuken of zou je dat graag willen? Met vloerverwarming in de keuken maak je er een fijne leefruimte van. Op blote voeten je ontbijt maken, ‘s avonds met je familie of bezoek gezellig koken en eten terwijl het prettig warm is… De vloerverwarmingssystemen van WARP Systems zijn zeer geschikt voor in de keuken. Ook als je bijvoorbeeld een kookeiland hebt. Leg daar ook vloerverwarming onder. Als je het kookeiland dan ooit weghaalt, is nog steeds de hele vloer egaal verwarmd. 

Keuken voor comfort vloerverwarming
Voor
Keuken na comfort vloerverwarming
Na
comfort vloerverwarming voorburg 2
comfort vloerverwarming voorburg

Comfort vloerverwarming op de bovenverdieping

Vloerverwarming boven is heel prettig. In de winter is het lekker warm. Je richt alles precies in zoals je wilt, omdat je geen last hebt van radiatoren aan de wanden. En koppel je je verwarmingssysteem aan een warmtepomp, dan koel je in de zomer je slaapkamer. Ook dat is fijn.

Maar kan vloerverwarming eigenlijk wel boven? Traditionele systemen zijn daar soms te zwaar voor. De lichtgewicht systemen van WARP Systems niet! Die plaats je eenvoudig op de vloer van je bovenverdieping. Ook als daar een houten ondervloer ligt.

Energiezuinig verwarmen

Behalve dat de systemen van WARP Systems zorgen voor heel veel comfort in huis, zijn ze ook nog eens zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Belangrijk met oog op de energieprijzen van tegenwoordig.

uitleg comfort vloerverwarming per kamer regelen

Snelle opwarmtijd

Onze systemen zijn supersnel warm. Waar het bij traditionele vloerverwarmingssystemen wel 5 tot 6 uur duurt voor het systeem is opgewarmd, zijn onze systemen dat al in 30 tot 45 minuten!

Nachtverlaging

Je zet het systeem ‘s nachts uit en ‘s ochtends weer aan. Dat scheelt op je energierekening. Bij traditionele systemen kan dat niet, het duurt daarbij te lang voor ze weer warm zijn. 

Laagtemperatuurverwarming

Bij traditionele verwarmingssystemen voert de cv-ketel water van gemiddeld 70 graden aan. De radiatoren geven die warmte af aan de ruimte en het water koelt daarbij af tot zo’n 50 graden. De cv-ketel moet vervolgens dus het water weer 20 graden warmer maken. Dat kost veel energie. De systemen van WARP Systems zijn laagtemperatuursystemen. Dat betekent dat ze werken met water van slechts 32-35 graden. Het water koelt in de ruimte af tot zo’n 28 graden. De ketel hoeft dus veel minder hard te werken om het water weer op temperatuur te krijgen. Dat is veel energiezuiniger!

Direct aan de slag: ontdek welk systeem bij jouw ruimte(s) past

Bij WARP Systems vind je twee systemen: SpeeTile, ons natbouw systeem, en SpeeTherm, ons droogbouw vloerverwarmingssysteem. Afhankelijk van onder andere de ondervloer en afwerkvloer in de ruimtes waar je het wilt leggen, kies je voor een van de twee systemen. Om die keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, maak je gebruik van onze systeemkeuzetool.

Direct weten waar je aan toe bent? Ontvang binnen 1 dag een offerte!

De comfort vloerverwarming van WARP Systems is duidelijk: geniet van heerlijke warmte, vrije indeling van de ruimte én ook nog eens een lagere energierekening. Vraag direct een offerte aan! Binnen 1 werkdag krijg je die van ons toegestuurd. Zo weet je supersnel waar je aan toe bent. Daarna gaat alles trouwens ook snel: of je nou zelf legt of jouw systeem laat leggen, binnen 1 dag is je systeem al geïnstalleerd. Wel zo prettig.

Scroll naar boven