Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9

Eenvoudig vloerverwarming leggen in iedere ruimte?
Voor ieder project een oplossing met WARP Systems!

iconen-warp-systems

Ik ben op zoek naar:

Vloerverwarming voor mijn project
Een passend vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor jouw project? Lees verder!
Vloerverwarming voor mijn woning
Op zoek naar een vloer- (of wand- of plafond-)verwarmingssysteem voor in je eigen woning? Lees verder!

Vloerverwarming van WARP Systems: installatiegemak voor jou, comfort voor je klant

Als je op zoek bent naar een verwarmingssysteem dat comfortabel en energiezuinig is voor jouw klant, en eenvoudig te installeren voor jou, zit je goed bij WARP Systems. Onze vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen zijn supersnel warm, zorgen voor egale warmtespreiding en installeer je al binnen één dag, waar je ze dan ook wilt plaatsen! 

Dunste systeem op de markt

Onze systemen passen in iedere ruimte zonder dat je daarvoor deuren moet inkorten of drempels moet bewerken. En ze kunnen op elke ondervloer omdat ze zo licht zijn.

Eenvoudig te installeren

Onze systemen plaats je al binnen één dag dankzij ons unieke klik-breek-schuifsysteem. Wij ondersteunen je bovendien met handige instructievideo's, handleidingen en experts die je helpen wanneer dat nodig is.

Supersnel warm

Dat betekent: jouw klant ervaart snel comfortabele warmte en het is duurzamer.

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag

Waar je ook verwarming wilt plaatsen, het is mogelijk met WARP Systems

Vloer-, wand- of plafondverwarming in de woonkamer, in de gang, in de badkamer, op slaapkamers boven, in een kantoor op zolder… Of in plaats van in een woning een systeem leggen in een kantoorpand, bedrijfshal of zelfs in een kerk. Het kan allemaal! Het maakt voor de systemen van WARP Systems namelijk niet uit waar je ze wilt leggen. Je creëert een groot verwarmingsoppervlak waarmee je elke ruimte gelijkmatig verwarmt. Onze systemen zijn de dunste vloerverwarmingssystemen op de markt. Dat betekent dat ze dankzij hun lichte gewicht zelfs op houten ondervloeren kunnen en dat er geen drempels of deuren in de weg zitten!

Vloer-, wand- of plafondverwarming in de woonkamer en/of keuken

Vloer-, wand- of plafondverwarming op de benedenverdieping van een woning: dat is waar je waarschijnlijk het vaakst voor wordt gevraagd. Logisch, mensen brengen vaak de meeste tijd door in die ruimtes van hun huis. Daar willen ze comfortabel verblijven en prettige warmte ervaren.

Zowel in een woonkamer als in een keuken heb je de keuze uit vloer-, wand- en plafondverwarming. Welke variant je kiest, is afhankelijk van verschillende factoren. In een monumentaal pand moet de vloer vaak blijven liggen. Dan kies je voor wand- of plafondverwarming. Bij vloerverwarming in de keuken leg je wat extra isolatie onder de koelkast, verder is alles hetzelfde. 

In één dag leg je de systemen van WARP Systems al. Eenvoudig en snel. Je legt de systemen namelijk bovenop de bestaande ondervloer, zodat je niet hoeft te hakken, breken of frezen.

“Dit is een geweldig systeem van vloer/wand verwarming. Het is snel aan te leggen, heeft een geringe hoogte en werkt efficiënter dan traditionele vloerverwarming.”
George ten Hoope
SpleeTile Plafondverwarming vloerkoeling

Vloerverwarming op de bovenverdieping

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming op de bovenverdieping. De warmte is prettig in de winter, de koelte (als je het systeem koppelt aan een warmtepomp) is fijn in de zomer. Bovendien biedt het meer mogelijkheden qua inrichting: er zitten geen radiatoren in de weg. 

Voor jou als installateur maakt het niet uit of je op de benedenverdieping of de bovenverdieping van een woning een systeem installeert. Vloer-, wand- en plafondverwarming installeer je heel eenvoudig en al binnen één dag! Ook op bijvoorbeeld een houten ondervloer.

comfort vloerverwarming voorburg
Voor
comfort vloerverwarming voorburg 2
Na

Vloerverwarming in andere panden

Wist je dat je de vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen van WARP Systems ook heel eenvoudig installeert in andere type panden? Daar zijn de systemen licht en dun genoeg voor. Denk aan kantoorpanden en bedrijfshallen, winkels, woonboten en zelfs kerken!

Al binnen één dag geïnstalleerd

Supersnel vloerverwarming leggen? Met de systemen van WARP Systems ben je al binnen één dag klaar. Ons SpeeTile systeem heeft een gepatenteerde klik-breek-schuifsysteem. Je breekt het systeem gemakkelijk af om het passend te maken of schuift het uit. Alle delen klik je zo in elkaar. Dat maakt het plaatsingsproces heel eenvoudig.  Ons SpeeTherm systeem leg je op de afwerkvloer, zonder dat je daar schroeven of lijm voor nodig hebt.

Energiezuinig verwarmen

Ben je op zoek naar een energiezuinig systeem voor jouw klant? Zeker met de stijgende energieprijzen van tegenwoordig zoeken steeds meer mensen naar slimmere manieren van verwarmen. De systemen van WARP Systems zijn daarbij een uitkomst:

uitleg comfort vloerverwarming per kamer regelen
Snelle opwarmtijd

Onze systemen zijn supersnel warm. Waar het bij traditionele vloerverwarmingssystemen wel 5 tot 6 uur duurt voor het systeem is opgewarmd, zijn onze systemen dat al in 30 tot 45 minuten. Je klant hoeft dus geen uren te stoken voordat hij de warmte voelt.

Nachtverlaging

Nachtverlaging is mogelijk. Zet het systeem ‘s nachts uit en ‘s ochtends weer aan. Bij traditionele systemen kan dat niet. Het duurt zo lang voordat die warm zijn, dat je het niet warm gestookt krijgt, als het systeem ‘s nachts uit zou gaan.

Laagtemperatuurverwarming

Bij traditionele verwarmingssystemen met radiatoren voert de cv-ketel water van gemiddeld 70 graden aan. De radiatoren geven die warmte af aan de ruimte en het water koelt af tot zo’n 50 graden. De cv-ketel moet vervolgens dus het water weer 20 graden warmer maken. Dat kost veel energie. De systemen van WARP Systems zijn laagtemperatuursystemen. Dat betekent dat de watertemperatuur die door de cv-ketel wordt aangevoerd slechts rond de 32-35 graden ligt. Het water koelt in de ruimte af tot zo’n 28 graden. De ketel hoeft dus veel minder hard te werken om het water weer op temperatuur te krijgen. Dat is veel energiezuiniger!

Direct aan de slag: ontdek welk systeem bij jouw project past

Bij WARP Systems vind je twee systemen: SpeeTile, ons droogbouw systeem, en SpeeTherm, ons natbouw vloerverwarmingssysteem. Afhankelijk van onder andere de ondervloer en afwerkvloer waar je mee moet werken, kies je voor een van de twee systemen. Om die keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, maak je gebruik van onze systeemkeuzetool.

Direct weten waar je aan toe bent? Ontvang binnen 1 dag een offerte!

Het comfort en het installatiegemak van vloerverwarming van WARP Systems is duidelijk: jouw klant geniet van heerlijke warmte, vrije indeling van de ruimte en een lagere energierekening. Jij profiteert van installatiegemak: je legt onze systemen al binnen één dag. Vraag direct een offerte aan. Binnen 1 werkdag krijg je die van ons toegestuurd. Zo weten jij en je klant supersnel waar jullie aan toe zijn. 

Scroll naar boven