Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9
iconen-warp-systems

Waar vloerverwarming leggen en welke plekken kun je beter overslaan?

Vloerverwarming is een ideale keuze voor de ruimtes waar we de meeste tijd doorbrengen, zoals de woonkamer en slaapkamer. Het biedt ook extra comfort in meer specifieke ruimtes, zoals de badkamer, waar je op een heerlijk verwarmde vloer kunt lopen na het douchen of badderen. Toch zijn er enkele plekken binnen deze ruimtes die je beter kunt vermijden bij het leggen van vloerverwarming.

Waar vloerverwarming leggen in de keuken en badkamer

In de keuken bijvoorbeeld, raden we het af om de vloerverwarming door te leggen onder het keukenblok. In de badkamer kun je vloerverwarming onder het bad en de douchebak beter vermijden. Maar maak je geen zorgen, in de slaapkamer, het toilet, de zolder of in een bedrijfsruimte kun je zonder problemen vloerverwarming installeren. Klik op de betreffende ruimte om te ontdekken welke specifieke aandachtspunten er zijn en waar je eventueel rekening mee moet houden.

Vloerverwarming: geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes

Vloerverwarming kun je vrijwel altijd installeren in goed geïsoleerde ruimtes, mits je de juiste materialen kiest. Voorkom bijvoorbeeld dat je een dik tapijt over de vloerverwarming legt, omdat dit de warmte blokkeert. Als je optimaal wilt profiteren van vloerverwarming, is het essentieel om aandacht te besteden aan isolatie. En daarnaast ook aan de juiste warmtebron, ondervloer, opbouwhoogte en afwerkvloer. In onze blog “Vloerverwarming: waar moet je op letten?” vind je uitgebreide informatie over deze onderwerpen.

Kies voor WARP Systems: dun, licht en breed toepasbaar

Nu je bekend bent met de basiseisen en specifieke details per ruimte, is het tijd om de beste vloerverwarming voor jouw woning te kiezen. WARP Systems biedt watergedragen vloerverwarmingssystemen die je in vrijwel elke situatie kunt toepassen. Onze systemen zijn dun, snel, licht, watergedragen en duurzaam. Het WARP systeem is verkrijgbaar in een natte en droge variant, met een minimale opbouwhoogte van slechts 15 millimeter. Je kunt ze eenvoudig zelf installeren, zonder hak-, breek- of freeswerk!

Wil je de beste uitvoering van het WARP systeem op basis van jouw persoonlijke situatie? Doe dan de systeemkeuze test die slechts 2 minuten in beslag neemt.

Vragen over waar vloerverwarming leggen? Neem contact op!

Onze specialisten staan klaar om al je vragen over vloerverwarming in alle ruimtes te beantwoorden. Met onze kennis en ervaring vinden we gegarandeerd een passende oplossing voor jouw situatie. Neem contact op!

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

WARP Systems voor al jouw vragen

Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten. Onze experts zijn beschikbaar van 09.00 tot 17:00. 

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven