Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9
iconen-warp-systems

Installeer je eigen vloerverwarming: zelf infrezen is niet meer nodig!

Vloerverwarming installeren is een klus die van oudsher door professionals werd uitgevoerd. Zij hebben hier de juiste gereedschappen, machines om vloerverwarming zelf in te frezen en kennis voor. Maar juist nu is er vraag vanuit de markt naar toekomstbestendige en duurzame vloerverwarmingssystemen die zelf te installeren zijn. Mensen blijven langer in hun huidige woning wonen door de stijgende huizenprijzen en ook de energietransitie speelt een rol. Maar zelf installeren is vaak heel lastig. Bij verbouwingen en renovaties zijn traditionele vloerverwarmingssystemen vaak technisch niet mogelijk door het type ondervloer dat er al ligt of door ruimtegebrek.

Bij WARP Systems vinden we dat dit anders moet: het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om zijn eigen vloerverwarming te installeren. Daarom hebben we twee unieke systemen ontwikkeld. Je vloerverwarming zelf infrezen is daarbij niet meer nodig, zodat je de installatie veel gemakkelijker zelf uitvoert. Haal gewoon zelf je eigen toekomstbestendige, energiezuinige en comfortabele vloerverwarmingssysteem in huis!

Opbouwen in plaats van vloerverwarming zelf infrezen

De slimme systemen van WARP Systems leg je op de ondervloer in plaats van erin. Infrezen hoeft dus niet meer. Onze systemen hebben een opbouwhoogte van slechts 15 mm. Daardoor zijn ze toepasbaar in iedere ruimte en hoeven deuren bijvoorbeeld vaak niet ingekort te worden.

vloerverwarming zelf infrezen is niet meer nodig

Het SpeeTile systeem is geschikt voor beton/zandcement of stabiele houten ondergronden en hier overheen is elke afwerkvloer mogelijk. Het SpeeTherm systeem is een zwevend systeem, geschikt voor beton/zandcement of (instabiele) houten ondervloeren. Dit systeem werk je af met een zwevende en stijve afwerkvloer zoals laminaat, parket of duoplank. Kortom: er is altijd een systeem dat past bij jouw unieke situatie.

Zelf installeren gemakkelijk gemaakt

Vloerverwarming zelf infrezen hoeft dus niet meer met onze slimme systemen. Dat maakt het installatieproces al een stuk eenvoudiger. Maar om het je nog makkelijker te bieden wij handige hulpmiddelen aan:

1. Heldere handleidingen

Voor zowel het SpeeTile als het SpeeTherm systeem zijn heldere handleidingen beschikbaar. Deze leggen stap voor stap het installatieproces uit met hierbij tips, ondersteunend beeldmateriaal en links naar onze montage-instructievideo’s.

> Ontdek de handleidingen

2. Duidelijke montage-instructievideo’s

Op ons eigen YouTubekanaal staan voor beide systemen montage-instructievideo’s. Deze video’s nemen je mee in het installatieproces; de voorbereiding, de installatie, het ophangen van de verdeler en de eerste ingebruikname.

3. Gratis legplan

We maken het je graag makkelijk door je een gratis legplan aan te bieden. Zo zie je precies waar alle vloerverwarmingsbuizen gelegd moeten worden en op welke manier. Dan hoef je dit niet zelf te bedenken.

> Legplan aanvragen

4. SpeeTools

Om de installatie van de vloerverwarmingssystemen nog makkelijker en professioneler te maken hebben wij speciale SpeeTools ontwikkeld. Deze zorgen voor installatiegemak en een strak, lekdicht eindresultaat.

5. Gereedschap

Al het gereedschap dat je nodig hebt tijdens de installatie van jouw vloerverwarmingssysteem wordt optioneel in de offerte aangegeven en kun je makkelijk meebestellen. Zo hoef je niet tussendoor nog naar de bouwmarkt. 

6. Service

Heb je toch nog hulp nodig bij bepaalde onderdelen, dan kunnen wij daar uiteraard bij helpen.

Vloerverwarming zelf installeren voor iedereen

Vloerverwarming zelf infrezen is verleden tijd met de innovatieve vloerverwarmingssystemen van WARP Systems. Wil je meer informatie over het zelf installeren van onze systemen of de mogelijkheden voor in jouw specifieke situatie? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

WARP Systems voor al jouw vragen

Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten. Onze experts zijn beschikbaar van 09.00 tot 17:00. 

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven