Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9
iconen-warp-systems

Droogbouw vloerverwarming op een houten vloer? Ja, dat kan!

Wil je droogbouw vloerverwarming op houten vloeren plaatsen? Dan ben je bij WARP Systems aan het juiste adres: ons systeem is dun, licht en reageert snel en is daardoor zeer geschikt voor houten vloeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Wat is droogbouw vloerverwarming?

Een droogbouw vloerverwarmingssysteem is vloerverwarming waar geen ‘natte’ laag aan te pas komt. Dit geldt voor onder het systeem, het systeem zelf en de afwerkvloer. Er wordt dus niet gewerkt met zandcement, egaline, lijm of een natte afwerkvloer zoals een gietvloer. Voor een afwerkvloer heb je keuze uit zwevende drukvaste vloeren zoals laminaat, parket of duoplank.

droogbouw vloerverwarming houten vloer: het kan bij WARP Systems

Voordelen droogbouw vloerverwarming houten vloer

Het voordeel van een droogbouw systeem, dat zwevend wordt geplaatst, is dat je deze na het plaatsen van de afwerkvloer direct in gebruik kunt nemen. Bovendien verwijder je het systeem ook weer gemakkelijk zonder permanente veranderingen aan de bouwconstructie.

Droogbouw vloerverwarming houten vloer: SpeeTherm

Het droogbouw vloerverwarmingssysteem SpeeTherm van WARP Systems kan op zowel een stabiele als op een onstabiele houten ondervloer worden geplaatst, zolang deze vlak is. Dit systeem is verkrijgbaar in een 15 mm en 30 mm variant. Het SpeeTherm systeem weegt slecht 3 kg/m². Daardoor is het niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook heel geschikt voor houten constructies. 

Voordelen van SpeeTherm

Het SpeeTherm Systeem bestaat uit lichte EPS-platen die je eenvoudig op een bestaande vloer legt. Aluminium geleidingsprofielen (AluTherm profielen) zorgen er vervolgens voor dat de SpeeTube verwarmingsbuizen de warmte gelijkmatig over de ruimte verspreiden.

Is SpeeTherm de oplossing voor jouw situatie?

Kies voor toekomstbestendig en milieubewust.

Droogbouw vloerverwarming op houten vloeren is met SpeeTherm van WARP Systems geen enkel probleem. Is het wat voor in jouw woning of pand of wil je graag meer informatie? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

WARP Systems voor al jouw vragen

Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten. Onze experts zijn beschikbaar van 09.00 tot 17:00. 

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven