Kom werken bij WARP Systems! Bekijk hier onze vacatures.
8.9
iconen-warp-systems

4 handige en unieke WARP SpeeTools voor een professionele en eenvoudige installatie

Bij WARP Systems zit innovatie in ons groene bloed. En om deze reden hebben wij onder andere deze 4 handige en unieke tools ontwikkeld voor een professionele en eenvoudige installatie. Benieuwd? Lees hieronder hoe de SpeeTools jou kunnen helpen met het installeren van vloer-, wand- en plafondverwarming!

SpeeTurn

De SpeeTurn van WARP Systems is een zwarte bocht gemaakt van gerecycled kunststof. De SpeeTurn heeft 2 functies:

Speeturn

Deze SpeeTool heeft drie bevestigingspunten en is geschikt voor de SpeeTube 10. Voor de bevestiging kunnen de pluggen uit het SpeeTile systeem worden gebruikt. Verder is de SpeeTurn 12,75 mm hoog en creëert een bocht van 90°. 

Doordat de hoogte van de SpeeTurn gelijk is aan de hoogte van de systemen waar de verwarmingsbuis door loopt, kan deze onzichtbaar en glad afgewerkt worden, zonder hakken en breken.   

Aangezien het SpeeTile 10 systeem geschikt is voor zowel vloeren, wanden als plafonds is het maken van eenvoudige verbindingen tussen deze oppervlaktes van groot belang. Dit omdat de verwarmingsbuis vanzelfsprekend uit zichzelf geen bocht van 90° kan maken tussen verschillende oppervlakte zonder te knikken. Zo kan een gehele ruimte makkelijk op dezelfde verdeler worden aangesloten. Ook kan de SpeeTurn op plekken waar geen SpeeTile matten bevestigd zijn bij de verdeler een doorvoerbocht creëren. Dit zorgt ervoor dat de buizen gemakkelijk aan de verdeler aangesloten kunnen worden.

SpeeTrap

SpeeTrap

De SpeeTrap van WARP Systems is een zwarte bevestigingstool gemaakt van gerecycled kunststof. Deze is bedoeld om 2 SpeeTube 10 of 12 buizen parallel aan elkaar op de vloer, wand of plafond te bevestigen. Dit op plekken waar geen SpeeTile matten liggen, bijvoorbeeld bij de verdeler of plekken waar de SpeeTube door de muur moet worden doorgevoerd.

Bij de verdeler liggen geen SpeeTile matten, omdat er anders niet genoeg ruimte is om alle SpeeTube buizen naar de verdeler te begeleiden. Op deze manier worden de buizen strak en op de juiste hoogte gemonteerd en blijven deze niet op het oppervlakte zweven. Dit zorgt ervoor dat het geheel strak, glad en professioneel afgewerkt kan worden.

De SpeeTrap van WARP Systems is 12,75 mm hoog, heeft een hart op hart afstand van 28 mm en heeft 1 bevestigingspunt in het midden. Voor de bevestiging kunnen de pluggen uit het SpeeTile systeem worden gebruikt. Ook zijn de SpeeTraps onderling met elkaar te verbinden door deze aan elkaar te klikken, zodat er zoveel mogelijk buizen begeleid kunnen worden op een klein oppervlakte.

SpeeTacker

De SpeeTacker van WARP Systems is een groene bevestigingstool. De SpeeTool heeft 2 insteekpootjes met weerhaakjes en heeft de volgende functie:

SpeeTack

Op deze manier wordt het SpeeTile systeem eenvoudig, stevig en professioneel gemonteerd.

Kalibratietool

KalibratieTool

De KalibratieTool van WARP Systems is een rode SpeeTool gemaakt van gerecycled kunststof. Deze SpeeTool zorgt ervoor dat de SpeeTube 10 of 12 na het snijden of knippen weer rond te maken (kalibreren) en af te bramen (trechtervorm) is. Afbramen en kalibreren voorkomt lekkage.

Ook is de SpeeTube makkelijk in de PushFit koppeling of PushFit splitter te drukken. De KalibratieTool is geschikt voor zowel de 10mm (onder) als de 12mm (boven) SpeeTube vloerverwarmingsbuis.

Bestel hier je eigen SpeeTools

Handig, uniek en eenvoudig

Bij WARP Systems denken wij mee met het installatieproces door de ontwikkeling van slimme SpeeTools voor een eenvoudige en professionele installatie. De SpeeTube zit overal goed vast, bochten maken is geen probleem, en oppervlakte verbinden is waar wij voor staan. Heb jij zelf nog een suggestie voor een slimme SpeeTool? Mail deze naar marketing@warp-systems.nl en wij gaan er mee aan de slag!

Offerte op maat voor jouw situatie

Vraag je offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag!

WARP Systems voor al jouw vragen

Advies nodig? Wij maken het je graag makkelijk, dus stel gerust je vraag aan één van onze specialisten. Onze experts zijn beschikbaar van 09.00 tot 17:00. 

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven