Esthetisch

Wandverwarming bezorgt u alle vrijheid om een interieur vorm te geven. Uw opdrachtgever profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid die wandverwarming biedt.

Weinig ruimteverlies

SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems behoren tot de dunste wandverwarmingsystemen die er op de markt zijn. SpeeTile is inclusief de stuclaag 20 millimeter dik. SpeeTherm heeft een opbouwhoogte van 15 millimeter. U heeft daardoor maar weinig ruimteverlies.

Bij renovatie en nieuwbouw

Behalve binnen nieuwbouw wordt bij renovatie steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Radiatoren kunnen achterwege blijven; dat scheelt ruimte en zorgt voor strakker interieur. Soms is vloerverwarming echter geen optie. Bijvoorbeeld als er in de ruimte een mooie historische vloer ligt die u intact wilt laten. Wandverwarming is dan een prima alternatief voor vloerverwarming. SpeeTile en SpeeTherm brengen weinig ruimteverlies met zich mee. Daardoor zijn de systemen bij uitstek geschikt voor projecten waar een lage opbouwhoogte essentieel is. De installatie vraagt bovendien weinig voorbereiding. Beide systemen kunnen tegen de bestaande wand worden aangebracht. Dat scheelt tijd; u kunt een project sneller opleveren.

Ook toe te passen als koelsysteem

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Bekend is dat wandverwarming over het algemeen iets trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile en SpeeTherm onderscheiden zich wat dat betreft positief. De SpeeTube-buizen van WARP Systems liggen dicht onder de afwerklaag. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur.

Lagere energierekening

Wandverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De volledige wand is het verwarmingselement. Daardoor is wandverwarming energiezuinig. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Dat scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te installeren. Een installateur kan een wand van 12 bij 3 meter binnen een halve dag opleveren. En met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de wand af te werken. Dat scheelt geld, maar ook tijd. U kunt uw project snel opleveren.

SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee wandverwarming systemen van WARP Systems.

Klik hier als u meer wilt weten over de wandverwarming systemen van WARP Systems.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

add_filter( 'wpcf7_support_html5_fallback', '__return_true' );
snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.