Wandverwarming

Wandverwarming van WARP Systems is eenvoudig en snel te installeren. Uw klant profiteert van comfort en een lagere energierekening.

Esthetisch

Wandverwarming zorgt voor alle vrijheid om een interieur vorm te geven. Geen radiatoren meer in de ruimte en nog steeds de mogelijkheid om de wand te benutten. Door de SpeeTrace is gemakkelijk te indiceren waar verwarmingsbuizen lopen, waardoor boren geen enkel probleem is.

Weinig ruimteverlies

SpeeTile 10 van WARP Systems is één van de dunste wandverwarmingssystemen die er op de markt is. SpeeTile 10 is inclusief de stuclaag 20 mm dik, hierdoor wordt er weinig ruimte verspilt.

Nieuwbouw en renovatie

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt steeds vaker gekozen voor wandverwarming. Soms is vloerverwarming in een ruimte geen optie. Bijvoorbeeld als er in de ruimte een mooie (historische) vloer ligt die naar wens in tact moet blijven. Wandverwarming is dan een prima alternatief voor vloerverwarming en in sommige gevallen zelfs geschikt als hoofverwarming. Het system kan tegen de bestaande wand worden aangebracht en kan snel geïnstalleerd worden, hierdoor kan een project snel opgeleverd worden.

Snel warm

Bekend is dat wandverwarming over het algemeen iets trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile 10 onderscheidt zich hier positief in. De SpeeTube 10 verwarmingsbuis van WARP Systems die in het SpeeTile 10 systeem wordt geplaatst, ligt dicht onder de afwerklaag. Daardoor is de ruimte snel op temperatuur.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile 10 is eenvoudig en snel te installeren. Een installateur kan een wand van 12 bij 3 meter binnen een halve dag opleveren. En met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de wand af te werken. Dat scheelt geld, maar ook tijd. U kunt uw project snel opleveren.

Lagere energierekening

Wandverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren, omdat de volledige wand het verwarmingselement is. Ook de watertemperatuur wordt lager ingesteld. Dit alles scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Koelen met wandverwarming

SpeeTile 10 is in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer comfortabel.

Klik hier als u meer wilt weten over het SpeeTile 10 systeem van WARP Systems.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.