Renovatie Badkamer

Renovatie Badkamer

Vloerverwarming

Vloerverwarming bezorgt u alle vrijheid om een interieur vorm te geven. Uw opdrachtgever profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid die vloerverwarming biedt. SpeeTile en SpeeTherm zijn uitermate geschikt bij Renovatie en Transformatie. Hieronder zetten we de voordelen op een rij:

Weinig ruimteverlies

SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems behoren tot de dunste vloerverwarmingsystemen die er op de markt zijn. SpeeTile is inclusief de SpeeTop egalisatielaag 16 millimeter dik. SpeeTherm heeft een opbouwhoogte van 15 millimeter. U heeft daardoor maar weinig ruimteverlies.

Bij nieuwbouw en renovatie

Behalve binnen nieuwbouw kan vloerverwarming prima toegepast worden bij renovatie. Radiatoren kunnen achterwege blijven; dat scheelt ruimte en zorgt voor strakker interieur.

SpeeTile en SpeeTherm brengen weinig ruimteverlies met zich mee. Daardoor zijn de systemen bij uitstek geschikt voor projecten waar een lage opbouwhoogte essentieel is. De installatie vraagt bovendien weinig voorbereiding. Beide systemen kunnen op de bestaande vloer worden gelegd. Dat scheelt tijd; u kunt een project sneller opleveren.

Ook toe te passen als koelsysteem

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Bekend is dat vloerverwarming over het algemeen veel trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile en SpeeTherm onderscheiden zich wat dat betreft positief. De SpeeTube buizen liggen kort onder de afwerklaag. Daardoor is de vloer of wand snel op temperatuur.

Lagere energierekening

Vloerverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De volledige vloer is het verwarmingselement. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. Dat scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te installeren en met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de vloer af te werken. Dat scheelt tijd en bespaart kosten. U kunt uw project snel opleveren.

2 personen kunnen gemiddeld onderstaande aantallen per dag uitvoeren*.

Oppervlakte  Aantal m² per dag 
Vloer 50 m²
Wand 40 m²
Plafond 30 m²

* Afhankelijk van het systeem, vertrek, ervaring, oppervlakte en de ondergrond. 

Wilt u het SpeeTile systeem zelf installeren? Download hieronder de handleiding en bekijk de montage instructievideo’s #zelfinstalleren

Bestektekst

Via deze link komt u bij de bestektekst van de verschillende systemen

SpeeTile en SpeeTherm zijn de twee vloerverwarming systemen van WARP Systems. Lees meer over de eigenschappen SpeeTile en SpeeTherm.

Montage instructievideo’s

De installatie van vloer-, wand- en plafondverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding  wordt je van a tot z begeleid bij de installatie van het SpeeTile systeem van WARP Systems. Er zijn 9 korte instructievideo’s. Hierbij is aandacht besteed aan de voorbereidingen, de installatie, het egaliseren, het monteren en instellen van de verdeler en aan de stappen bij de eerste ingebruikname. Bekijk hieronder de de instructie video Montage 1-4 en klik hier voor de volledige playlist.

Montage instructievideo’s SpeeTherm droogbouw vloerverwarming

De installatie van vloerverwarming wordt nu nog eenvoudiger met behulp van onze korte montage instructievideo’s. Zo is een toekomstbestendige keuze nog makkelijker gemaakt. Samen met de montage handleiding (binnenkort beschikbaar) wordt begeleid bij de installatie van het SpeeTherm systeem van WARP Systems. Er zijn in totaal 4 korte instructievideo’s. Bekijk hieronder de eerste instructievideo EPS plaatsen en klik hier voor de volledige playlist.

Wilt u meer weten over de vloerverwarmingsystemen van WARP Systems? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 0172-574955.

Verwarming en koeling van wanden en vloeren

snel
dun
licht
duurzaam
water

snel

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

dun

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

licht

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

duurzaam

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

water

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.