Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9

Laten aanleggen

iconen-warp-systems

Plafond-, wand- of vloerverwarming binnen 1 dag?

Wil je volledig ontzorgd worden en je wand-, plafond- of vloerverwarming laten leggen? Dat kan! Wij komen desgewenst eerst langs voor technisch deskundig advies en een inschatting van de situatie. Wij werken op basis van aanneemsom.

Onze beide systemen SpeeTile en SpeeTherm installeren we professioneel bij jou zonder hak-, breek- en freeswerk. Zo heb je tijdens en na installatie geen last van stof en vuil. Eenmaal geplaatst, dan kun je jouw wand, plafond of vloer weer snel gebruiken en is het systeem volledig onderhoudsvrij.

Wand-, plafond- of vloerverwarming laten leggen, wat kost dat?

Een passend systeem gevonden voor jouw situatie? Wij helpen je graag bij de installatie van je systeem. Onze installateurs staan voor je klaar en voorzien je in elke situatie van een toekomstbestendig verwarmingssysteem. Benieuwd wat het, in jouw situatie, kost om wand, plafond of vloerverwarming te laten leggen? Vraag hier vrijblijvend een kostenberekening aan.

Vloerverwarming laten leggen: wat kun je verwachten?

Een van de grote voordelen van een wand- plafond- of vloerverwarmingssysteem van WARP Systems is dat het een lageopbouw-systeem is. Dat houdt in dat je het systeem bovenop je bestaande ondervloer opbouwt. Je oude bestaande vloer blijft dus liggen. Bovendien is het systeem zo dun dat je je drempels of deuren vaak niet hoeft in te korten. Als je wand-, plafond- of vloerverwarming laat leggen door ons kunnen we dat in de meeste gevallen al binnen 1 dag afronden.

We gaan ’s ochtends vroeg aan de slag. Aan het eind van de dag heb je in het geval van ons droogbouw systeem SpeeTherm een gereed systeem waar je de afwerkvloer op kunt plaatsen. Sluit je deze aan op de primaire warmtebron, dan kun je deze direct in gebruik nemen. Bij ons natbouw systeem SpeeTile moet je eerst een opstookprotocol uitvoeren, maar 4 uur nadat de vulmassa gestort is, kun je er al wel op lopen.

Wanneer wij het door jou gekozen WARP Systeem installeren, werken wij op basis van een aanneemsom. Dat wil zeggen dat na het locatiebezoek van onze Technisch Adviseur, de orderprijs definitief wordt. (Wil je achteraf dan toch nog wijzigingen doorvoeren  dan wordt dit als meerwerk/minderwerk doorberekend).

Installatie door jouw lokale installateur.

Liever lokaal? Benader je lokale installateur om je wand-, plafond- of vloerverwarming te laten leggen.

De voordelen van je laten ontzorgen

Plafondverwarming laten leggen: zo gedaan bij WARP Systems
Vraag installatie aan via WARP Systems

Vul het offerteformulier in en geef aan dat je de installatie van jouw verwarmingssyteem door ons wilt laten uitvoeren! Dan gaan wij voor je aan de slag. Zo eenvoudig kan plafond-, wand- of vloerverwarming laten leggen zijn!

Scroll naar boven