Wil je ook werken bij WARP Systems? Bekijk onze vacatures!
8.9

3. Zelf Aanleggen

iconen-warp-systems
uitleg vloerverwarming per kamer regelen

Vloerverwarming aanleggen? Ga zelf aan de slag.

De installatie van wand-, plafond- of vloerverwarming lijkt door het ontbreken van de juiste informatie, kennis en tools ingewikkeld. Bij WARP Systems doen we dat echt heel anders. Of je nu een professional of doe-het-zelver bent, wij zorgen ervoor dat wand- plafond, en vloerverwarming zelf aanleggen makkelijk wordt. Zelfs zo makkelijk dat het al binnen 1 dag geregeld is, ook als je alles zelf doet!

Kies je complete vloerverwarming zelfbouwpakket

SpeeTile

Wanneer kies je voor SpeeTile?

SpeeTile is geschikt als vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming en -koeling. Dit natbouw systeem is het dunste watergedragen systeem voor vloerverwarming en -koeling. Het systeem is zeer geschikt als hoofdverwarming. Vraag het complete zelfbouwpakket aan en ga eenvoudig zelf aan de slag.

SpeeTherm

Wanneer kies je voor SpeeTherm?

SpeeTherm is compact, licht in gewicht en kan zowel koelen als verwarmen. Dit droogbouw systeem heeft een lage opbouwhoogte en is perfect voor afwerkvloeren zoals laminaat of parket en is ook geschikt als hoofdverwarming. Zo leg je met uitgebreide instructies jouw eigen vloerverwarming.

Primaire warmtebron

Het vloerverwarmingsysteem moet aangesloten worden op de primaire warmtebron die in de woning aanwezig is. Deze primaire warmtebron verzorgt de toevoer van warm water in jouw woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming. De warmtebron bepaald de maximale lengte van de groepen buis waar het warme water doorheen stroomt. Ga je in de toekomst over naar een warmtepomp of een hybride systeem houdt dan al vast de maximale lengte groep aan van een warmtepomp.
Primaire warmtebron met hoge aanvoertemperatuurMaximale lengte groep bij SpeeTube 10Maximale lengte groep bij SpeeTube 12
CV-ketel / Stadverwarming80 meter100 meter
Primaire warmtebron met lage aanvoertemperatuurMaximale lengte groep bij SpeeTube 10Maximale lengte groep bij SpeeTube 12
(Toekomstige) Warmtepomp / Hybride systeem50 meter60 meter

Wat zijn de voordelen van WARP Systems?

SpleeTile slim verwarmen: deze vloerverwarming zelf aanleggen gaat heel eenvoudig met WARP Systems!

Stappenplan: eenvoudig je vloerverwarming zelf aanleggen

De systemen van WARP Systems zijn eenvoudig zelf te installeren.

De systemen van WARP Systems zijn eenvoudig zelf te installeren, ongeacht de ruimte en ondergrond. Je ontvangt heldere instructies, duidelijke instructievideo’s en een legplan op maat. Gratis! En kom je er toch niet helemaal uit? Dan krijg je snel deskundig advies van de experts van WARP Systems. Daarnaast kun je alles bestellen wat je nodig hebt, inclusief het benodigde gereedschap. Ook dat wordt snel geleverd.

Natbouw vloerverwarming aanleggen

Droogbouw vloerverwarming aanleggen

Ontdek hier alle tools die je nodig hebt om zelf de systemen aan te leggen.

Benieuwd welke materialen nodig zijn voor jouw ruimte? En hoeveel gaat dit kosten? Leg jouw aanvraag bij ons neer en je krijgt al binnen 1 werkdag een reactie!

Marloes van WARP aan de telefoon
Scroll naar boven