NIEUW: SpeeTile 10 DIY pakket. Klik hier!
8.9

3. Aanleggen

iconen-warp-systems

Wand-, plafond- of vloerverwarming aanleggen binnen 1 dag? Installeer eenvoudig zelf of laat je ontzorgen!

Vloererwarming zelf aanleggen zonder frezen

Verwarming aanleggen in vloeren, wanden en plafonds

Wand-, plafond- of vloerverwarming aanleggen lijkt vaak erg ingewikkeld als je niet de juiste informatie, kennis en tools hebt. Maar dat is nergens voor nodig! Bij WARP Systems maken we het je namelijk heel gemakkelijk. Of je nu een professional of doe-het-zelver bent en graag zelf aan de slag gaat, of de aanleg van verwarming liever uitbesteedt: de aanleg van onze systemen gaat snel een eenvoudig. Je hoeft namelijk niet te hakken, breken of frezen. Je legt de matten van WARP Systems gewoon op je bestaande ondervloer! Binnen 1 dag kun je het systeem al (laten) leggen. WARP Systems helpt je verder.

Zelf verwarming aanleggen

De systemen van WARP Systems zijn eenvoudig zelf te installeren. 

Wand-, plafond- of vloerverwarming aanleggen ongeacht de ruimte en ondergrond? Onze watergedragen systemen passen altijd en zijn geschikt voor vele onder- en bovenvloeren. Ontvang heldere instructies, duidelijke instructievideo’s en een legplan op maat. Gratis! Bestel daarnaast alles eenvoudig online, inclusief het benodigde gereedschap.

Wil je meer weten over hoe het aanleggen van SpeeTile en SpeeTherm precies werkt? Bekijk dan hier de instructies per systeem:


NIEUW! Handig 5m² SpeeTile DIY pakket. Te bestellen via de
webshop

Vloerverwarming laten aanleggen binnen 1 dag?

Laat je ontzorgen door echte professionals

Schakel onze hulp in of vraag je plaatselijke installateur om jouw systeem te leggen. Ons SpeeTeam helpt je verder met snelle en vakkundige installatie of we brengen je in contact met een installateur in jouw regio.

Verwarming aanleggen in wanden, vloeren of plafonds?

Welk systeem past bij jou?

Wil je graag wand-, plafond- of vloerverwarming aanleggen? Dan kies je bij WARP Systems uit een van onze twee systemen: SpeeTile en SpeeTherm. Deze keuze is afhankelijk van je ondervloer en afwerkvloer. Bij ondervloeren als beton en stabiele houten vloeren kies je voor het natbouwsysteem SpeeTile. Heb je een instabiele (houten) ondervloer of een betonnen ondervloer? Dan is het SpeeTherm droogbouwsysteem de ideale keuze.

WARP Systems voor iedereen

SpeeTile en SpeeTherm zijn beide geschikt als vloerverwarming. SpeeTile is geschikt voor zwevende, verlijmde en gegoten afwerkvloeren. SpeeTherm is geschikt voor zwevende, stijve afwerkvloeren zoals laminaat, parket en duoplank.

Professional.

Snel en eenvoudig installeren met
WARP Systems.

Particulier.

Zo wordt vloer-, wand-, of plafondverwarming
aanleggen wel érg makkelijk!

Architect.

Het meest snelle en efficiënte systeem voor
iedere opdracht.

Scroll naar boven